Úton a Tökéletes hang 3A kép forrása: Universal Pictures

A Universal Pictures visszahozza az első két rész forgatókönyvét jegyző Kay Cannont.

A közelmúltban bemutatott Tökéletes hang 2 már most 250 millió dolláros bevételre tett szert, így a Universalnál nem is volt kérdés, hogy folytassák a franchise-t. Arról, hogy második résszel rendezőként debütáló Elizabeth Banks visszatér-e a direktori székbe, egyelőre nincsenek információk.  

Rebel Wilson már áprilisban arról beszélt, hogy a harmadik részben visszatér Amy szerepében, de a többiek, beleértve a főszereplőt, Anna Kendricket és a Bardeni Bellák tagjait, még nem erősítették meg a szereplésüket. A Universal minden bizonnyal szívesen látna minden korábbi jelentősebb szereplőt a stábban, csakhogy a friss pletykák szerint ez nem lesz olcsó mulatság, ugyanis a színészek jókora béremelést szeretnének kiharcolni. Sem Kendrick, sem Wilson szerződése nem terjed ki a harmadik részre, így, ami az anyagiakat illeti, ők diktálhatnak. Eddig fejenként 2-2 millió dollárt kaptak.

Nem ez a helyzet a Tökéletes hang 2 új szereplőjével, Hailee Steinfelddel, aki a tervek szerint előlépne a főszereplők közé, így valószínűsíthető, hogy a színésznő már leszerződött a harmadik és az azt követő két epizódra.

Mivel a második részben a szereplők befejezték az egyetemet, egyelőre nem világos, milyen irányban fog folytatódni a történet. A Tökéletes hang 3 2017-ben debütál a mozikban.