A kiváló minőségű fotókon a kulisszák mögé is bepillanthatunk.

Az Empire magazin jóvoltából közel egy tucat exkluzív fotó került fel a világhálóra a Warner és a DC jövőre debütáló szuperprodukciója, a Batman Superman ellen kapcsán. A képeken természetesen az összes főbb szereplő feltűnik, köztük Ben Afleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Gal Gadot, Amy Adams, Laurence Fishburne és Jeremy Irons. Sőt, a forgatásról készült fotón maga a rendező, Zack Snyder is látható.

A film története szerint egy ellenőrzés nélküli istenszerű szuperhős tetteitől tartva Gotham City saját, félelmetes és hatalmas igazságosztója Metropolis legbecsületesebb modern kori védelmezője ellen fordul, miközben a körülöttük levő világ azzal a kérdéssel küzd, hogy milyen hősre is van szüksége? Miközben Batman (Ben Affleck) és Superman (Henry Cavill) egymással harcolnak, egy új fenyegetés bontakozik ki, mely olyan veszélybe sodorja az emberiséget, melyre korábban még nem volt példa.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala 2016-ban debütál a mozikban. Még több kép és előzetes a film adatlapján érhető el a kattintás után.