Ezra Miller ellen a vermonti Stamfordban, egy lakatlan lakásba történt betörés miatt emeltek vádat.

A hatóságok szerint Miller több üveg alkoholt tulajdonított el az ingatlan tulajdonosainak távollétében. Az értesülések szerint szerint május 1-jén, vasárnap, nem sokkal 18 óra előtt jelentették a betörést. “A biztonsági felvételek megtekintése és a szemtanúk kihallgatása után azt mondták, hogy valószínűsíthető okuk van vádat emelni a 29 éves stamfordi Miller ellen” - számolt be a történtekről a News 10 ABC.

A rendőrség végül augusztus 7-én kereste fel Millert, így szeptember 26-ra adott ki idézést, amelynek értelmében a színésznek meg kell jelennie a vermonti felsőbíróság büntetőosztályán, ahol vádat emelnek ellene.

Millert év elején két alkalommal is őrizetbe vették Hawaiin először rendbontásért és zaklatásért, amely egy karaoke bárban történt, majd egy későbbi incidens során elkövetett másodfokú testi sértésért miatt.

2022 júniusában arról is beszámolt a média, hogy Miller egy nőt és három gyermekét szállásolta el egy engedély nélküli vermonti kannabiszfarmon, ahol, többek között lőfegyvereket is tartottak.

Nemrég újabb részletek derültek ki Ezra Miller és a 18 éves Tokata Iron Eyes kapcsolatáról, akinek szülei azzal vádolták Millert, hogy fizikailag és verbális bántalmazta lányukat.

Miller a tervek szerint a 2023-ban megjelenő Flashben lesz legközelebb látható, ám egyelőre kérdéses, hogy a stúdió miként dönt a színész jövőjéről.