Vadonatúj fotókon a Joaquin Phoenix-féle Joker!

Nem blöffölt Joaquin Phoenix amikor korában azt állította, hogy az új Joker nem egy eddig megszokott szuperhős tematikájú film lesz majd.

Todd Phillips rendezésében a rajongók nagy valószínűséggel sokkal jobban megismerhetik majd a DC egyik legfélelmetesebb főgonoszának emberi arcát. A filmben szintén szerepet kapó Brian Tyree Henry is korábban így nyilatkozott a karakterrel kapcsolatban: „A főgonoszok soha nem születnek, valami egyszerűen történik velük az életük során, amely miatt ezt az utat választják. Meglátják az emberiség hibáit, és úgy érzik, helyre kell hozniuk mindezt.”

Bár egyelőre még mindig megoszlanak a rajongók véleményei arról, hogy Phoenix csakugyan a megfelelő választás volt-e a szerepre, sokan ugyanis attól tartanak, hogy a film túlságosan elrugaszkodik majd a képregények eredeti történetétől, ugyanakkor többen valami eredetit és újat várnak majd a Jokertől.

Az Empire magazin a napokban közölt két teljesen friss fotót a karakterről, amelyek várhatóan oldanak majd a szkeptikusok filmmel kapcsolatos fenntartásain. Arra azonban, hogy a Joker megérkezzen a hazai mozikba egy kicsit még várniuk kell a rajongóknak, hiszen nálunk várhatóan idén, október 3-án debütál majd a film.