Vadonatúj fotón Robert Pattinson Batmanjének fegyverarzenálja

Amióta Matt Reeves felfedte az új Batman öltözéket, gyakorlatilag felrobbant az internet. A rajongók sorra kielemezték a ruha ismert részeit, most pedig újabb részletek kerültek nyilvánosságra.

Néhány napja néhány forgatási fotó is érkezett, amelyen a főszerepet alakító Robert Pattinson kaszkadőre látható a teljes felszerelésben, a legfrissebb fotón pedig Batman új páncélkesztyűjét is végre szemügyre vehessük.

Tény, hogy egy kissé szokatlannak tűnhet, az új ruha egy kissé kevésbé „profinak” tűnik első ránézésre, fontos azonban megjegyeznünk, hogy a The Batman története szerint Bruce Wayne csupán második éve szentelte az életét a bűnüldözésnek, így nagy valószínűséggel még tovább fejleszti a sötét lovag hacukáját.

A képen jól látható, hogy az új kesztyű formatervezése és design-ja kevésbé kifinomultabb, mindenesetre nem tisztázott egyelőre, milyen funkciót töltenek majd be az alkarra erősíthető fémnyilak, illetve hogyan is használja majd őket Batman.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

????????????

Davin (@arkhambat) által megosztott bejegyzés,

Febr 23., 2020, időpont: 11:33 (PST időzóna szerint)

A rendező korábban számos alkalommal elárulta már, hogy az új film sokkalta inkább a noir stílusjegyeit ötvözi majd, illetve Batmannek is főként a nyomozói képességeire lesz majd szüksége, hogy felderítse első igazán nehéz ügyét.

Csaknem másfél év van még hátra a hivatalos premierig, hiszen a The Batman 2021. június 25-én érkezik a mozikba, várhatóan azonban számos újdonság érkezik addig még a filmmel kapcsolatban.