2018.11.20   szerző: hp   hozzászólások: 0

Nem spórolták ki az Aquaman utolsó traileréből az új jeleneteket: még több akció, még több sztori és még erősebb látvány.

Vadonatúj jelenetek az Aquaman végső előzetesében!

Ráfordult a célegyenesre a Warner/DC marketinggépezete. Már csak hetek kérdése, és végre a mozikban James Wan képregény adaptációja, melyhez megérkezett a végső előzetes.

A friss anyag újabb részleteket árul el a történetről, melyről Wan igen elismerően nyilatkozott, ugyanakkor a trailer kissé sablonos képet fest az eseményekről, de hagyjuk magunkat meglepni.

A sztori szerint, miután Arthur Curry tudomást szerez arról, hogy ő az atlantisi trón örököse komoly feladat hárul rá: csatába kell vezetnie a népét, azonban a harc tétje túlmutat az ő és népe sorsán.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Nicole KidmanWillem DafoeDolph LundgrenAmber HeardJason MomoaPatrick Wilson és Djimon Hounsou.

Az Aquaman december 13-én debütál a hazai mozikban.

NA Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland

Az Aquamen a DC Univerzum legújabb szuperhős filmje. A félig ember, félig pedig atlanteán Arthur Curry (Jason Momoa) megtudja, hogy ő Atlantisz városának, azaz víz alatti... több»