Valódi fegyverek a forgatásokon? Dwayne Johnson hozza el a reformot Hollywoodban, le a kalappal előtte

Hamarosan debütál a Netflixen a Különösen veszélyes bűnözők, amelynek főbb szerepeiben Gal Gadot, Ryan Reynolds és Dwayne Johnson lesznek láthatóak.

Johnson a Variety magazinnak adott friss interjúja során beszélt arról, hogy a jövőben elzárkózik attól, hogy forgatáson valódi fegyvert használjon. A színész mindezt a Rust forgatásán történt tragikus baleset kapcsán jegyezte meg, amely során Alec Baldwin halálosan megsebesítette a film operatőrét, Halyna Hutchinst.

“Nagyon összetört a szívem. Elvesztettünk egy életet. Minden részvétem a családnak és mindenkinek, aki ott volt a forgatáson” - mondta Johnson. “Nem beszélhetek mindenki nevében, de biztosan állíthatom, hogy a jövőben minden olyan film esetében, amely a Seven Bucks Productions égisze alatt készül, nem használunk valódi fegyvert” - tette hozzá a színész.

“Kizárólag gumiból készült kellékeket használunk majd, nem számít majd, hogy mibe kerül, a pénz nem lesz fontos ebből a szempontból” - hangsúlyozta Johnson. A színész azt is elárulta, hogy a Különösen veszélyes bűnözők forgatásán is használtak valódi fegyvereket, a biztonsági előírások azonban rendkívül szigorúak voltak, minden apró részletre fontos ugyanis odafigyelni egy ilyen helyzetben.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»