Hamarosan visszatér a Gary Oldman főszereplésével készült Utolsó befutók című sorozat, amelynek harmadik évadához frissen érkezett az előzetes.

A sorozat tulajdonképpen egy sötét humoral megfűszerezett kémdráma, amely egy brit hírszerzési ügynökök kétbalkezes csapatát követi, aki tulajdonképpen az MI5 egyik legeldugottabb osztályán dolgoznak.

A harmadik évad Mick Herron Real Tigers című kötete alapján készült. A történet szerint súlyos összeesküvés fenyegeti az MI5 egyik féltve őrzött titkát. Jackson Lambert csapatát pedig egy komoly ügybe is belerángatják, amely voltaképpen az egész szervezet jövőjét fenyegeti.

Gary Oldman mellett a sorozat főszerepeiben Kristin Scott Thomas, Jonathan Pryce, Olivia Cooke, Sophie Okonedo, Jack Lowden és Paul O'Kelly láthatók. Az Utolsó befutók - 3. évada december elsején debütál az AppleTV+ műsorkínálatában.

krimi

A 3. évadban a csapat most visszatér, és megpróbálja megmenteni egyikük életét, miközben egy szökött ügynökre vadásznak. Úgy tűnik tehát, hogy ezek az úgynevezett bukott... több»