Végre itt a Bosszúállók: Végjáték hivatalos szinopszisa

Megérkezett a Bosszúállók: Végjáték hivatalos szinopszisa.

Azt eddig is tudtunk, hogy a filmben a Thanos pusztítása után megmaradt Bosszúállók ismét összefognak, hogy egy végső csatába induljanak ellene – és amennyire lehet, visszaállítsák a világ rendjét. Arról viszont fogalmunk is, hogyan is fog ez megtörténni: lehet, hogy szerepe lesz benne az időutazásnak és kvantumvilágnak, de hogy pontosan hogyan… azt a titkot még gondosan őrzi Anthony Russo és Joe Russo.

Most megkaptuk végre a hivatalos szinopszist is, amiből azért olyan nagyon sok új dolog nem derül ki, amit ne tudnánk már az előzetesből: „A Bosszúállók: Végtelen háború pusztító eseményei után az univerzum romokban hever az őrült Titánnak, Thanosnak köszönhetően. A megmaradt szövetségeseikkel a Bosszúállóknak mindent meg kell tenniük azért, hogy Thanos tetteit visszafordítsák, és helyreállítsák az univerzum rendjét – bármilyen következményekkel is jár ez.”

A „következmény” szóról sokaknak egyértelműen a halál jut eszébe: vagyis egyre biztosabb, hogy sok Bosszúálló nem éli túl a leszámolást, és jó pár karaktertől örökre (vagy legalább egy jó időre) el kell majd köszönnünk.

A film április 26-án kerül majd a mozikba, kevesebb, mint két és fél hónap múlva – és valószínűleg nem csak azzal dönt majd rekordokat, hogy milyen hosszú.