Végre kiderült, miért lett annyira rossz a Zöld Lámpás

A 2011-ben mozikba került Zöld Lámpás finoman szólva is durván elhasalt mind a rajongók, mind pedig a kritikusok körében, maga Martin Campbell pedig egy életre meg is bánta, hogy elvállalta a produkció rendezését.

Minderről Campbell egy friss interjúban beszélt, amely során arról faggatták, hogy szerinte valaha még megjelenhet-e a Zöld lámpás rendezői változata. A rendező elmondta, hogy a saját elképzelései merőben eltértek mindattól, amit a stúdió szeretett volna, a végleges változattal pedig egyáltalán nincs megelégedve.

“A film szerintem nem igazán működött, ezért pedig egyedül magamat teszem felelőssé. A szuperhősfilmek azonban úgy tűnik, hogy nem az én műfajom. Ennek a kudarcnak egyedül én vagyok a felelőse” - mondta a rendező.

A Zöld lámpás egyébként egész szépen teljesített annak idején, a film közel 220 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet. Nagy valószínűséggel Ryan Reynolds sem vállalnál el újra a címszerepet, a Zöld lámpás azonban jó eséllyel még visszatérhet a DC filmes univerzumában.

akció | kaland | sci-fi

Az Univerzum békéjéért felelős Zöld Lámpás alakulat soha nem látott veszéllyen néz szembe, és fennállásuk során első alkalommal kénytelenek bevenni maguk közé egy embert... több»