Az X-Men két leghíresebb, de mondhatnánk akár leghírhedtebb antihőse, Rozsomák és Deadpool mindig találnak alkalmat arra, hogy beszóljanak egymásnak, és nincs ez másként a filmes adaptációkban, így valahol a valóságban sem az őket alakító Hugh Jackmannel és Ryan Reynoldsszal sem.

Persze szó sincs rossz szándékról, a két színész évek óta csipkelődik a közösségi médián keresztül, és amikor csak tehetik odaszúrnak egymásnak. Valószínűleg fel sokakban fel is merült a kérdés, vajon mikor is kezdődött mindez, választ ugyan nehéz találni, hiszen Jackmannek is egészen régre kellett visszamennie az emlékezetében.

“Hogyan is kezdődött? Istenem, ez egy klasszikus példája annak, amikor valami annyira régóta tart, hogy már nem is tudod miként is kezdődött. Ryannel a X-Men kezdetek: Farkas forgatásán találkoztam először, és egy kicsit piszkálni kezdtem őt, mivel Scarlett Johanssonnal, aki nagyon közeli barátom, friss házasok voltak épp” - mesélte a színész.

“Szóval, amikor megérkezett a forgatása, szinte egyből beszóltam neki, hogy ‘Hé, hozd a legjobb arcodat, mivel figyellek’, ő persze azonnal vette a lapot, és onnantól kezdve szinte állandóvá vált a csipkelődés, amely a Deadpoollal csak tovább eszkalálódott” - tette hozzá Jackman.

Természetesen Reynoldsot sem kell félteni, aki szintén egy bejegyzésben gratulált barátjának, amikor elnyerte az Order of Australia elismerést: “Senki sem alkalmasabb erre az elismerésre. Sajnos azonban ez mit sem változtat azon a tényen, hogy egy seggfej.”