Velociraptorok Európa macskaköves utcáin?

„Ez olyan, mintha Indiana Jones, Jason Bourne és James Bond akciójeleneteit összehozták volna a dinókkal” – írta a Gizmodo kritikusa, miután Amerika egyik legnagyobb filmes rendezvényén, a CinemaConon levetítettek néhány percet a jövőre látható Jurassic World: Világuralom című szuperprodukcióból. 

Az ízelítőben az volt látható, hogy a női főszereplő,  Bryce Dallas Howard épületről épületre ugrál, mert üldözik a dinók, a férfi főszereplő, Chris Pratt ellenben egy velociraptort kerget egy macskaköves utcában, ami európai helyszínre utal.

Az új trilógia zárófilmjének cselekménye ott veszi fel a cselekmény fonalát, ahol a második rész befejeződött, azaz a dinók kiszabadulnak, és az emberek közé mennek. „A film fő kérdése az, hogy ha a dinók megjelennek közöttünk, biztonságban leszünk-e” – foglalja össze a lényeget a film rendezője, Colin Trevorrow. (Spoiler: nem.)

A Jurassic World: Világuralomban teljesül végre a rajongók vágya, visszatér az első film három legfontosabb szereplője, a már az előző részben is felbukkanó Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern is.

akció | kaland | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A 2015-ben megjelent Jurassic World egy teljesen új fejezetet nyitott Steven Spielberg által megteremtett kultikus franchise történetében. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után... több»