Mindössze bő egy hónapot kell várniuk a rajongóknak, hogy a Pókember – Idegenben a hazai mozikba is megérkezzen.

2019.05.29   olvasottság: <1000x   szerző: csd  

A nyáron mozikba kerülő legújabb Marvel produkció már most az év legjobban várt filmjének számít, amelyet az egyik legnagyobb jegyértékesítő portál, a Fandango is megerősített.

A napokban pedig egy titokzatos twitter profilon újabb izgalmas hír jelent meg azzal kapcsolatban, hogy mind a Marvel, mind pedig a Sony sokkal nagyobb távlatokban is gondolkodik a karaktert illetően. Korábban ugyanis pletykák merültek fel azzal kapcsolatban, hogy Deadpool is felbukkanna egy új Marvel produkcióban, mindezt azonban maga a stúdió cáfolta meg nem is olyan rég.

A Roger Wardell néven regisztrált felhasználó pedig az alábbiakat írja egyik legfrissebb bejegyzésében: „Deadpool nem fog szerepelni egy Marvel Pókember 3 filmjében, ugyanakkor a Sony mindenképpen szeretné, ha Tomy Hardy Venomja feltűnne a filmben.” Noha a mai napig nem derült fény arra, ki is kezeli valójában Wardell profilját, mégis szinte készpénznek vehető bármi, amit közzétesz, hiszen korábbi bejegyzései mind beigazolódtak a Marvel filmjeivel kapcsolatban, így nagyon is érdemes odafigyelni az illetőre.

A Pókember megfilmesítési jogai továbbra is a Sony tulajdonában vannak, amelyeket egy korábbi megállapodásban átruházott a Marvelre. A Marvel számára azonban kevésbé lehet izgalmas Venom bevonása is a Pókember univerzumába. Bár a Venom annak idején közel 855 millió dolláros bevételt hozott, sokan nem találták eléggé hitelesnek a filmben látott karaktert a képregényből ismerttel. Venom az egyik legbrutálisabb antihősnek számít, a Sony azonban alacsonyabb korhatár-besorolású produkciót készített a karakterből.

Noha a fenti hírt egyelőre egyik stúdió sem erősítette meg hivatalosan, nagy valószínűséggel a közeljövőben hallunk még a Sony és a Marvel esetleges koprodukciójáról.