VIDEÓ: A világ legrosszabb rendezője nekiesett HollywoodnakA kép forrása: movieweb.com

Az ellentmondásos német rendező, Uwe Boll a YouTube-on közzétett videójában ekézte az álomgyárat és a legnagyobb sztárokat.

Uwe Boll alaposan kifakadt egész Hollywoodra, beleértve a Harry Potter és Marvel filmeket, de kapott Angelina Jolie, Brad Pitt, George Clooney és a közösségi finanszírozás rendszere is. A videók apropójául az szolgált, hogy a Kickstarter kampánya, melyen 55 ezer dollárt akart összeszedni a Rampage 3: No Mercy című filmjére, elbukott. A kampány lejárta előtt három nappal csak 25 ezret sikerült összekalapoznia. A rendező nyomdafestéket nem tűrő módon mondott véleményt mindazokról, akik nem támogatták legújabb filmjét.

"Soha többet nem próbálkozok a közösségi finanszírozással. Köszönet azon keveseknek, akik támogatták a Rampage 3-at" - mondta a Boll, majd válogatott káromkodások közepette szidta a Kickstartert és azokat, akik nem voltak hajlandóak pénzt áldozni a projektre, majd megígérte, hogy januárban mindenképp leforgatja a filmet.

Nem ez volt Boll első bukása, ugyanis korábban az Indiegogo-n keresztül próbált meg pénzt gyűjteni, de 80 ezer helyett mindössze 5 ezer dollár jött össze. Ezt követően a Kickstarterrel is próbálkozott a Postal 2 kapcsán, melynek szintén csúfos vége lett.

"El akarom készíteni a Rampage 3-at, mert ez egy fontos film, de úgy tűnik, könnyebben adakoztok 600 ezer dollárt egy idétlen varázslóra az erdőben, vagy bármilyen Marvel, Bosszúállók szemétre. Szóval, viszlát Hollywood" - tette hozzá. Ezt követően sorra vette a hollywoodi sztárokat, akik szerinte nevetnek azokon, akik megnézik a filmjeiket. A rendező azért sértődött vérig, mert George Clooney nem az ő Dárfúr-filmjét támogatta.

Boll vegyes megítélése nem csak rettenetes minőségű filmjeinek (Postal, Far Cry, BloodRayne 3: A harmadik birodalom) köszönhető. A rendező legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy bokszmeccset szervezett, melyen az őt kritizáló újságírókkal csapott össze, de kihívta Michael Bay-t és Quentin Tarantinot is.

Mindkét videót idelent tekinthetitek meg.