VILLÁMJÁTÉK: Nyerj páros mozijegyet a Mátrix 4-re!

Az elsők között szeretnéd látni a korszakalkotó Mátrix-trilógia folytatását? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a Kultik Mozihálózat játékához, hogy a Tiéd lehessen a 2 főre szóló mozijegy a Lana Wachowski rendezésében bemutatásra kerülő Mátrix: Feltámadásokra!

Csütörtöktől országszerte látható a hazai mozikban az év egyik legjobban várt filmje, a Mátrix 4, melyről hetek óta megállás nélkül cikkezik a világsajtó. Nem is véletlenül, a Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss nevével fémjelzett nagyszabású akció sci-finek már az előzetesei rengeteg rajongói teóriát szültek. Hogy ezek közül melyik bizonyul igaznak, azt ma még nem tudni, de már csak napok kérdése, hogy mindenre választ kapjunk. 

Ha Te sem szeretnél lemaradni, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzésünkhöz (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a holnap déli (december 21., 12:00) sorsolásba. 

Figyelem, ezúttal az ország egész területéről játszhatsz. A filmet a következő Kultik-mozikban nézheted meg: Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik Terasz, Kultik Szenes, Kultik Vásárhely, Kultik Köki.

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»