84 Doom Patrol  (2019)

Visszatér a világ megmentésére a DC legfurcsább szerzetekből álló szuperhőscsapata, a Doom Patrol: Cliff Steele, azaz Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor, azaz Negative Man (Matt Bomer), Rita Farr, azaz Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), valamint Victor Stone, azaz Cyborg (Joivan Wade).

Mármint abban az esetben, ha képesek felnőni… mind átvitt, mind szó szerinti értelemben. Mr. Senki legyőzése után ugyanis a Doom Patrol lekicsinyített tagjai Cliff játék autóverseny-pályáján ragadtak. Fel kell dolgozniuk, hogy Niles Caulder, azaz a Főnök (Timothy Dalton) elárulta őket és egyéni problémáikkal is szembe kell nézniük. És miközben mindannyian azzal küzdenek, hogy felülemelkedjenek saját múltbeli traumáikon, be kell fogadniuk és közös erővel meg kell védeniük családjuk legújabb tagját, Dorothy Spinnert (Abigail Shapiro), aki Niles lánya és titokzatos képességeivel befolyásolhatja még a világvége eljövetelét is.

A Doom Patrolt a Berlanti Productions gyártja a Warner Bros. Television közreműködésével. Executive producerei: Jeremy Carver, Geoff Johns, Greg Berlanti, Sarah Schechter és Chris Dingess. A sorozat az Arnold Drake, Bob Haney és Bruno Premiani által megalkotott DC-karaktereken alapul.

Június 26-án egyszerre válik elérhetővé az HBO GO-n a Doom Patrol második évadának első három epizódja, melyet heti egy új epizód követ hat héten keresztül. A sorozat a televízióban augusztustól lesz látható.

84 Doom Patrol  (2019)

akció | dráma | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

A szuperhőscsapat tagjai egy szerencsétlenség folytán minden eddiginél nagyobb erő birtokosai lesznek. A Főnök a bolygóra leselkedő veszélyt próbálja felderíteni, de miután... több»