81 Westworld  (2016)

Az HBO sem érkezett üres kézzel a San Diegó-i Comic-Conra. Új plakátokat és friss előzetest kapott a Westworld harmadik szezonja.

Azt már az első ízelítő előzetesből is megtudhattuk, hogy a Westworld a harmadik évadra elhagyja a parkot, a mostani trailer azonban már lényegesen többet elárul az HBO sikersorozatának következő szezonjáról.

A történet új főszereplővel is bővül, a fiatal, a park látogatóival ellentétben nem épp jómódú Calebet a Breaking Bad sztárja, Aaron Paul alakítja, vele ismerkedik meg Dolores (Evan Rachel Wood), aki a park után a való világban próbálja megtalálni a helyét, ezzel a felállással pedig egy erős társadalomkritika is benne van a pakliban.

Emellett azonban abban is biztosak lehetünk, hogy szövevényes történetvezetésről és az akciókról sem fog kellenünk lemondanunk, bár a széria showrunnere, Jonathan Nolan azt mondta, hogy az új szezon más szemszögből tálalja majd az eseményeket, melyeket könnyebb is lesz követnie a nézőknek.

Az új évad főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Ed HarrisAaron PaulVincent CasselThandie Newton és James Marsden.

A Westworld 3. szezonja 2020-ban érkezik az HBO-ra, a friss előzetest idelent nézhetitek meg.