Will Smith reagált felesége vallomásaira

Idén októberben jelent meg Jada Pinkett Smith Worthy című memoárja, amelyben néhány igazán meglepő kijelentést tett házasságáról.

Will Smith a New York Times-nak küldött levélben reagált mindezekre, elmondása szerint pedig felesége  "sokkal rugalmasabb, okosabb és együttérzőbb, mint azt eddig gondolta”.

“Amikor az ember több mint a fél életét együtt töltötte valakivel, beáll egyfajta érzelmi vakság. És túlságosan könnyen elveszítheted az érzékenységedet a rejtett árnyalatok és finom szépségek iránt” - írja a színész.

Pinkett Smith nemrégiben a People magazinnak interjúban beszélt arról, hogy valójában már hat éve nem élnek együtt férjével. “Azt hiszem, mire eljutottunk 2016-ig, már kimerültünk a próbálkozásban. Azt hiszem, mindketten valahogy még mindig megrekedtünk a fantáziánkban, hogy szerintünk milyennek kellene lennie a másiknak” - nyilatkozta a színésznő.

Jada Pinkett Smith azt is elmondta, hogy férje tavalyi Oscar-gálán történt botrányos kirohanása őt is megdöbbentette, így ő maga is azt gondolta, hogy a műsor része azt, hogy Smith megpofozta a színpadon Chris Rock műsorvezetőt, amiért az a nő kopaszodásán viccelődött.