2018.09.28   szerző: Archívum   hozzászólások: 0

Ahogy arra számítani lehetett, a kiszivárgott gyenge minőségű trailer után a Fox előrukkolt az X-Men: Sötét főnix hivatalos előzetesével.

X-Men: Sötét Főnix: Végre itt az első filmelőzetes

Jövőre a mozikban az új X-Men film, a Sötét főnix, mely meglehetősen baljós körülmények között készült. Először következett a jókora csúsztatás, majd az újraforgatások, egy ideig pedig az sem volt kizárt, hogy egyáltalán nem kerül a mozikba a film. Ezt tetézte a héten kiszivárgott trailer, az azonban már jó ómennek bizonyult, hogy a közösségi oldalakat elárasztották a pozitív kommentek az előzetes kapcsán. A Fox pedig, ahogy az az ilyen kiszivárgások után lenni szokott, nem késlekedett, és előállt a hivatalos kedvcsinálóval.

A filmet John Byrne és Chris Claremont forgatókönyve nyomán Simon Kinberg (X-Men: Sötét Főnix) rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Jessica Chastain, Olivia Munn, Sophie Turner és Evan Peters.

Hazai premierdátum: 2019.02.17

 

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | kaland | sci-fi

Az X-ek vetélytársa ezúttal saját csapattársuk, Jean Grey, aki majdnem meghal, miután lesújt rá egy rejtélyes erő. Jean sokkal erősebb, ugyanakkor bizonytalanabb lesz, az eddig... több»