2019.06.13 16:11 L.Regina Olvasottság: 659x
1

Férfiak, akarom mondani: Ügynökök feketében

Hollywoodban már egy ideje a remake-ek és a folytatások vannak reflektorfényben, ezúttal a Men in black: A sötét zsaruk kapott egy modern folytatást új ügynökökkel a főszerepben. Ebben a filmben már nem Will Smith és Tommy Lee Jones hordják az öltönyt, hanem Chris Hemsworth és Tessa Thompson, és azt kell,hogy mondjam, keresve sem találhattak volna jobb párost. A Thor: Ragnarökben már bizonyították, hogy jól összeillenek, és ebben a filmben is remek volt kettejük közt a kémia. Bár szerepük sablonos, H ügynök (Chris Hemsworth) a jóképű, laza, szabályokra fittyet hányó profi, új társa, M ügynök (Tessa Thompson) pedig az okoskodó, fegyelmezett újonc, a színészek vannak annyira karizmatikusak, hogy ezt elfelejtsük, és így nagyon szórakoztató karaktereket kapjunk.

Továbbá ha belegondolunk, Chris Hemsworth logikus választás volt a szerepre, hisz eddigi filmjeiben is hasonló karaktereket alakított, mint H ügynök. A Bosszúállókban vagy a Thorban bizonyította, hogy remek akciószínész, drámaibb filmekben is láthattuk már, mint a 12 katona vagy A tenger szívében, de, ami talán a legfontosabb, vígjátékokban, vicces szerepekben is kipróbálta már magát, mint például a Vakációban, a Thor: Ragnarökben vagy a Szellemirtókban. Egyébként Will Smith-szel is hasonló volt a helyzet annak idején, hiszen a Sötét zsaruk előtt olyan filmekben és sorozatokban játszott, mint a Kaliforniába jöttem, a Bad Boys, és A függetlenség napja, és ezekben a filmekben Will is mindig egy nagy dumás, laza akcióhőst alakított.

Férfiak, akarom mondani: Ügynökök feketében

Ami a legkevésbé tetszett a filmben, az az, hogy a mellékszerepekre is sikerült remek színészeket szerződtetni, de sajnos ezek a karakterek nem lettek kibontva és nem kaptak elég játékidőt. Ez mind igaz Emma Thompson, Liam Neeson, és Rebecca Ferguson karaktereire. Meg hát ugye a film sztorija sem valami eget rengető, a csavar a végén pedig eléggé kiszámítható volt. Viszont H és M új kis űrlény társát, Gyalogot egyenesen imádtam, hihetetlenül aranyos és szórakoztatók voltak a jelenetei a filmben.

Végezetül azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy klassz kis nyári limonádé film, jól szórakoztam rajta, és szerintem pontosan azt nyújtja, amit el lehetett várni tőle, sőt én az előzetesek alapján rosszabb filmet vártam, de kellemeset csalódtam benne. Én valahol az átlagos és a jó értékelés közé mondanám, de végül azért három csillagot adtam neki, mert nem hinném, hogy többszöri újra nézésre is megfelelő lenne. A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül teljesen megfelelő, ha a haverokkal vagy a családdal könnyed kikapcsolódást keres az ember.

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

A Sötétzsaruk már régóta védik a Földet a világmindenség legalantasabb lényeitől. Most azonban egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell leszámolniuk: egy soraik közé... több»

1