2016.03.28 20:03 citizenfour99 Olvasottság: <100x
0

Jobb is, rosszabb is lehetett volna

A filmhez egy kiváló dráma szolgállt alapjául, amit ellehetett volna rontani, de ettől fényévekkel jobban is ellehetett volna készíteni. A sok színparádét nem igazán tudtam hova tenni. Fassbender, és Cottilard alakítása hű volt a karakterekhez, viszont a többi színészre(2 kivételével) mintha valahogy lusták lettek volna olyat válogatni, aki eltudja játszani, hogy igenis kicsit megérinti ha megölik a feleségét és a gyerekeit. Az a rész kifejezetten bosszantott.

3 csillagom alatt, nem átlagost értek. A magyar szinkron most valahogy kifejezetten jól sikerült, megis lepődtem; viszont a sminkes szerintem túl sok kéményseprőt láthatott kiskorában, mert ennyire befeketíteni a fejeket a harc után, hát annyi por Dante poklában sincs, mint azokon a fejeken. Cottilard-nak meg az a kék színű arcfesték a szemével vízszintesen az egész fején az egyik jelenetben. Hát nemtudom.

Jobb is, rosszabb is lehetett volna

Lehet, hogy ez valami kortárs kifejező akármicsoda, nekem viccesen hatott. A díszletek pedig, hát , szerintem még a kissebb költségvetésből elkészített első évad a Trónok harcában is sokkal kreatívabban vissza tudta hozni nekem a lovagi világot, meg az ahhoz tartozó feelinget, mint itt. A misztikus légköre a filmnek. Na az. Az nagyon is úrjanézhetővé tette számomra ezektől az apróságoktól eltekintve. Semmiképp sem kiemelkedő, de aki szereti a misztikus légkört egy filmben, és a természetfeletti hatású baljóslatokat, meg sokat sejtető egy-két elejtett mondatot, annak összeségében tetszeni fog, és elfog tudni egy két dologtól tekinteni.

72 Macbeth  (2015)

dráma | háborús | történelmi

Macbeth hősies segítségével Duncan, a skót király seregei sikeresen leverik a lázadókat és a norvégokat. Három boszorkány megjósolja a férfinek, hogy jutalmat a kap a... több»

0