2018.11.26 20:20 harnas1207 Olvasottság: 1117x
2

Logan, a rajongók rémálma.

Két féle ember létezik: van aki szereti az X-men filmeket és utálja a Logant. Illetve az aki nem rajongó és szereti a Logant. Ennek egyszerű a magyarázata. Az X-men sorra hozza a súlytalan giccses, happy endes epizódokat.

Az emberek szeretik nézni a sok kis mutánst, akik megmentik egymást a gonosztól és minden örömittas. Ellenben itt kapunk egy lehangoló, szomorú és igenis életszagú filmet. Ahol nem minden tökéletes, ahol a főhősök esetlenek és valóban bajban vannak. Kiábrándító látni a másik oldalukat.

Logan, a rajongók rémálma.

Ez az ami felemeli ezt a filmet. Mint természetes szép lányt a plasztikázott modellek közül. Szembemegy az elvárásokkal, másmilyen. Aki imádta az eddigi filmeket és karaktereket, az most természetesen húzza a száját. Akinek meg nem tetszett az eddigi felhozatal, az most örülhet. Szerintem igenis ebben volt a fő erő és nem a korszak lezárásában. Azért tegyük hozzá, ez inkább kitekintő film, mely nincs egyértelműen elhelyezve kronológiai sorrendbe a többi film között, és a többi szereplőre se nagyon utalnak benne. Ajánlom azoknak akik szeretik ha a filmek átlépik a sablonos, giccses és unalmas szerepüket és mernek merészek lenni. Azoknak akik szeretik ha nem mindig a jó nyer, akiknek fontos a realitás. Ez a film egymás után dönti a szuperhősös tabukat. Spoiler!!!! A főhős meghal, az ártatlanok meghalnak, megmutatja milyen esendőek és aljasak a kedvenc szereplőink, egyszóval a játékidő alatt lerombol mindent amit az eddigi filmek felépítettek a rajongóik számára. Hozzáteszem, én sem vagyok rajongó...

akció | dráma | sci-fi | thriller

Minden megváltozik. A nem túl távoli jövőben már nem lesznek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok bujkálnak, és egyre fogynak a képességeik. X professzor (Patrick Stewart)... több»

2