![]()
A történet önmagában nem okoz meglepetést, sőt mondhatni, hogy "sablonos" romantikus drámáról van szó. Viszont a film szerkezeti felépítése, és főleg a párbeszédek fantasztikusak. Kicsit az "500 nap (nyár) (500 Days of (Summer))" c. filmre emlékeztet. bizonyos jelenetekben még jobban is kedveltem, máskor viszont ugyanannyira vagy még inkább nyomasztónak éreztem.
![]()
Elképesztő, hogy egyes jelenetekbe mennyi mondanivalót sikerült bele préselni, más helyzetekben viszont kicsit még a főszereplők is unják magukat. A befejezéssel viszont elégedetlen vagyok, mert amennyire jó volt a felépítése a filmnek annyira összecsapott és hirtelen elvágott lett a vége. Összességében jó romantikus film, de nem lehet túl sokszor megnézni, de a főszereplő párt alakító színészek miatt érdemes legalább egyszer megtekinteni.
A film elején való kiírás, hogy a "film párhuzamos univerzumokban játszódik" feleslegesen zavarja meg a nézőt. Lehet, hogy ezzel próbálta az alkotó () érdekesebbé tenni a történetet, de az időben való ide-oda való ugrálás is elegendő lett volna, mivel összességében még ezzel sem lett túlságosan kiemelkedő alkotás.
Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy mit mond a főszereplő srác (Justin Long) a film vége felé, de szerintem azt próbálja érzékeltetni, hogy ez a "se veled se nélküled viszony", ezek az évenkénti nagy hullámvölgyek annyira széttépik őt (és talán a csajt is) lelkileg, hogy olyan, mint jó és rossz pillanatok külön univerzumban léteznének. Az egész ahhoz hasonlítható, hogy a "rossz napjaikban, időszakaikban" nem is a valóságot élnék meg. Erre is csak az adott párbeszéd részletből lehet következtetni, ami ad magyarázatot a film eleji, teljesen felesleges kiírásra, megjegyzésre.
66 A szerelem üstököse (2014)
dráma | romantikus | sci-fi | vígjáték
Stephanie és Dell közti szerelmi kapcsolat nem ismeri a tér és az idő állította akadályokat, egymás iránti érzéseik meghazudtolják a fizika minden ismert szabályát. A szerelem... több»