2015.08.16 16:17 Curacao86 Olvasottság: <100x
0

Érzelmi hullámvölgyek

A történet önmagában nem okoz meglepetést, sőt mondhatni, hogy "sablonos" romantikus drámáról van szó. Viszont a film szerkezeti felépítése, és főleg a párbeszédek fantasztikusak. Kicsit az "500 nap (nyár) (500 Days of (Summer))" c. filmre emlékeztet. bizonyos jelenetekben még jobban is kedveltem, máskor viszont ugyanannyira vagy még inkább nyomasztónak éreztem.


Érzelmi hullámvölgyek

Elképesztő, hogy egyes jelenetekbe mennyi mondanivalót sikerült bele préselni, más helyzetekben viszont kicsit még a főszereplők is unják magukat. A befejezéssel viszont elégedetlen vagyok, mert amennyire jó volt a felépítése a filmnek annyira összecsapott és hirtelen elvágott lett a vége. Összességében jó romantikus film, de nem lehet túl sokszor megnézni, de a főszereplő párt alakító színészek miatt érdemes legalább egyszer megtekinteni.



A film elején való kiírás, hogy a "film párhuzamos univerzumokban játszódik" feleslegesen zavarja meg a nézőt. Lehet, hogy ezzel próbálta az alkotó () érdekesebbé tenni a történetet, de az időben való ide-oda való ugrálás is elegendő lett volna, mivel összességében még ezzel sem lett túlságosan kiemelkedő alkotás.


Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy mit mond a főszereplő srác (Justin Long) a film vége felé, de szerintem azt próbálja érzékeltetni, hogy ez a "se veled se nélküled viszony", ezek az évenkénti nagy hullámvölgyek annyira széttépik őt (és talán a csajt is) lelkileg, hogy olyan, mint jó és rossz pillanatok külön univerzumban léteznének. Az egész ahhoz hasonlítható, hogy a "rossz napjaikban, időszakaikban" nem is a valóságot élnék meg. Erre is csak az adott párbeszéd részletből lehet következtetni, ami ad magyarázatot a film eleji, teljesen felesleges kiírásra, megjegyzésre.

dráma | romantikus | sci-fi | vígjáték

Stephanie és Dell közti szerelmi kapcsolat nem ismeri a tér és az idő állította akadályokat, egymás iránti érzéseik meghazudtolják a fizika minden ismert szabályát. A szerelem... több»

0