Közösség

Vélemény:

68 A mestergyilkos: Feltámadás

(2016)

A Statham színvonal megvan

Br623   2025.08.24 03:27
0

Ebben a filmben én azt nem értettem, hogy az elején még meg is fogalmazza, hogy küldenek egy csajt, hogy elcsábítson, majd elrabolják, hogy bármit megtegyek érte. És aztán ez is történik. Ok, hogy gyönyörű a csaj, de hogy ennyire beleszeressen, önként sétál bele a csapdába. Jó akciófilm, ha nem láttam volna már húsz másikat Stathamtől. Ez valahogy kimaradt, és még csak most pótoltam. Tommy Lee Jones vicces volt ebben a fegyverkereskedő szerepben. Jobban lekötött az épület, amiben él, mint maga a történet. Ez a Buzludzsa-emlékmű sajnos a valóságban egy rom csak, de a technika segítségével milyen jól életre keltették. Valójában 300 km-re van Várnától a hegyekben, de ők a tengerpartra tették és helikopter-leszállót varázsoltak rá. Nagyon durva, hogy ilyen épületet hoztak létre a nyolcvanas évek elején. Amúgy simán elhittem volna, hogy valahol nálunk forgatták, ezért is néztem utána. Azért négyest adok a filmre, mert tipikus pörgős akciófilm, jó a történet, simán nézhető, és amúgy szeretem Jason Stathamet.