2022.04.30 23:40 JohnnyBGood Olvasottság: 221x
0

Lejtmenet

Hiába észvesztően jó nő Scarlett Johansson, ezt a filmet ez sem menti meg. Amilyen jól kezdődött, úgy esett szét, vált súlytalanná az egész film. Amiben lehetett az előzetes elvárásaim alapján csalódni, abban sikerült. A stáblista utáni jelenet konkrétan kiakasztott, még úgy is, hogy tudható volt. Pókember: Nincs visszaút-kaliberű, szint alatti Marvel-film. A Végjáték óta a 4-ből kb. egyedül a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája volt érdekes, abban a sárkányt konkrétan megkönnyeztem, olyan gyönyörű. De az Örökkévalók, a Nincs hazaút, és a Fekete Özvegy pocsék filmek. (Lehet, hogy kettőt kihagytam: a Pókember második részét, ami nagyon jó volt és a Venom második részét, ami nagyon rossz.) Már csak Doctor Strange az őrület multiverzumában bízhatok (most lesz mozikban), ha az is elhasal, a Marvelnek számomra kampó. br />

Hogy miben csalódtam a a Fekete Özvegyben? Taskmasterben, Red Guardian-ben, a sztoriban, a dialógusokban, mindenben. Egyedül a két főszereplő csaj kémiája tetszett, de ez is hektikusan működött. Megpróbálták behúzni a vicces Marvel-stílust kb. a film felétől (addig hol volt?), de az se sikerült.

Lejtmenet

Klassz volt, hogy szereplőként behozták Rachel Weiszt, de hiába kerestem a nagyszerű színészi munkássága és e film közötti kapcsolatot, nem találtam meg. Ez a film jóval az ő szintje alatt volt, de legalább adott egyfajta minőségérzetet, ami végig csak érzet maradt az ismert /másoknak ismerős arc árnyékában.

Akinek van türelme és ideje nézze meg, biztos nyer rajta valamit (ha mást nem, Romanoff háttérsztoriját meg egy kis akciót a budapesti körúton, meg a metróban), nekem semmi mást nem sikerült. Nagyon hiányoznak a húzó karakterek. Johansson nem tud elvinni egy szuperhős filmet a hátán, és hiába volt szimpatikus a partnernője a filmben, ez is kevés. Halálosan unalmas, hogy utalgatnak olyan Bosszúállók szereplőkre, akik a Marvel-moziverzumból már kivonultak. Nekem ne utalgassanak, vagy hozzák be őket, vagy meg se említsék! Nem akarom elvenni senki kedvét, aki szeretne egy DC-szintű akárhányadik Az öngyilkos osztag-típusú filmet nézni, lazításként tegye meg. Értelmet ne várjon tőle, következetes jeleneteket pláne ne.

Szomorú vagyok, ebből valóban sokkal többet ki lehetett volna hozni. Már eleve a Taskmasterből és a Red Guardian-ből (akik a filmben jellegtelen, jellemtelen, béna szereplőkként tűnnek fel, leszámítva Task első jelenetét), mérföldekkel többet és jobbat ki lehetett volna hozni, már csak a filmben nem létező személyiségükből is… De ez van, ha a célcsoport nem ismeri a képregény karaktereket. Lehet, hogy ez volt a baj velem. :/ Én kérek elnézést.

akció | kaland | sci-fi

Egy veszélyes csoport felfedi Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) múltjának legpiszkosabb részleteit, az orosz kémnő ezért kénytelen szembesülni a korábbi életéhez... több»

0