2024.10.12 00:23 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
2

Ablakmosás másképpen

Ez a kis erotikus szösszenet Tinto Brass fejéből pattant ki vajon? Angelita Franco, aki egy erotikus sztár, játssza, és szó szerint játssza el a főszerepet. Hát na. Természetesen ne gondoljunk itt Oscar-díjas alakításra, inkább csak Angelita bájainak bemutatására!

De mit látunk? Érdekes kis dolgokat. Tinto barátunk szivarozik. És persze, ha szivarozik, akkor egy jó pohár ital is jár hozzá, valamely Whiskey-fajta, amit a szivarhoz kortyolgat. De lám! Bejön egy csábos hölgy, és kissé lenge szolgálati ruhában elkezd mosogatni, takarítani. Szerintem mellékes a látottak szempontjából.

Ablakmosás másképpen

A lényeg, hogy "hősnőnk" szexi bőrszoknyája hátul anyagvesztett lett, és a kerek popsi, és alatta a bugyi nélküli rész persze ott van "premier plán"-ban. Szóval megy a fura "játék". Tinto szivarozik, iszik és nézi a hölgyet, ahogy riszál, és a mosogató kagylójánál tesz-vesz! Őszintén. Nem vert szét az izgalom.

Majd látjuk, ahogy Tinto kívülről figyeli a hölgyet, aki most elölről mutatja bájait, a jó öreg Tinto pedig a "szerszámával" dolgozik bőszen. A csaj kukoricával próbál "boldogulni", Tinto meg az "action" végén lemossa a nagy üvegajtót. Kissé morbid, de gondoltam, lesz valami poén, vagy valami csattanó, ami miatt Tinto kamerát ragadott, vagyis mondjuk nemcsak azt. De ismét snitt, kameraváltás, és Tinto megint csak a szivarfüstben ücsörög és iszik. Angelita riszálja, de csak ennyi...

Nem tudom, mi volt ezzel a cél, és nem értettem a lényegi mondanivalót sem. Max. annyi, hogy Angelita Franco egy bomba csaj, és tud riszálni. Tinto Brass pedig öreg és kéjenc. Na de ehhez kellett 15 perc? Egye fene, már megnéztem, és láttam jóval rosszabbat is. Angelica hátsója két plusz csillag nálam. Nekem is lehetne ilyen bejárónőm.

rövidfilm | vígjáték

A Kick the Cock egy régi holland mondás, ami azt jelenti, hogy kukkants be a konyhába. több»

Rendező: Tinto Brass
Szereplők: Angelita Franco, Tinto Brass
2