2026.05.06 20:57 Ahoj poplacsek Olvasottság: <100x
0

nem tudtam értelmezni

Most vagy hülyébb vagyok az átlagnál, vagy csak nagyon nem bírom azt ahogy ez össze lett rakva, vagy nagyon túlértékelt a filmes oldalakon. Mert magas értékeléseket láttam, komoly a szereplőgárda, gondoltam, biztos jó lett. Biztos jó, de nem nekem. Pedig nagyon igyekeztem, becsszó.

nem tudtam értelmezni

Olyan, mintha drogtól szétcsúszott figurák szétesett agyába kirándulnánk, amit ha meg akarnék tapasztalni, akkor vennék 1-2 gramm valamit és kipróbálnám. De még nem volt rá igényem. De valószínűleg az nem is ilyen, nem tűnt hitelesnek számomra. Egy átlag lerobbant drogos élete valószínűleg lehangolóbb és kiábrándítóbb, mint ahogy a rendező elképzelte. Megszerzik végre a következő lövést, beadják maguknak, kidőlnek, befosnak, fél nap múlva kezdik az egészet elölről, amíg hamarosan ki nem húzzák őket hullazsákban. Na de itt: mindenki üvöltözik, óbégat meg nyivákol, az a rész mondjuk stimmel, hogy felváltva szívnak meg szertért mennek. Egy a tuti, teljesen képtelenség kapcsolódni. A színek kiégettek, túléexponáltak, a kép szemcsés, a vágások idegesek. Ehhez eléggé mazochistának kell lenni.

Az alakítások legalább rendben voltak, különösen Rourke és Stormare esetében. Britanny Murphy nem tudom, hogy jól játszott-e vagy csak jól nézett ki, passz. Jason Schwartzman viszont úgy játszott, mintha nem színész lenne, hanem egy díszletes munkás, akit belöktek a kamera elé. A karaktereknek egy közös tulajdonsága volt: egyik se volt szerethető. Összességében jobb lett volna, ha kihagyom az egészet, kár volt azért a 101 percért, amit beleöltem.

73 A por  (2002)

dráma | krimi | vígjáték

A film főszereplője Ross, aki a drogkészítő Szakács (Mickey Rourke) sofőrjének szegődik. Max a metamfetamintól felpörögve alvás nélkül három napig fuvarozza a Szakácsot, s... több»

0