2022.04.16 13:42 Gábor390920 Olvasottság: 104x
0

Mennyire ismered a szomszédaidat?

Ez a sorozat a 2000-es évek egyik legmeghatározóbb és legnépszerűbb darabja volt, amely nyolc évig szórakoztatta a nézőket.

A történet középpontjában négy barátnő áll, akik a Lila akác közben élik mindennapjaikat. Susan a bolondos, egyedülálló anya, Lynette, a nagycsaládos, Bree, a konzervatív értékeket képviselő anya és Gabrielle, a volt modell kénytelenek szembenézni azzal, hogy barátnőjük, Mary Alice öngyilkos lett.

Mennyire ismered a szomszédaidat?

Így kezdődik az első évad, és az öngyilkosság hátterében egy hatalmas titok áll. Az évadok előrehaladtával a szomszédok jönnek-mennek, újabbnál újabb titkokat hoznak magukkal, melyekbe akarva-akaratlanul belekeverednek főhősnőink, hiszen a kertvárosban kevés titok marad rejtve.

Az történet előrehaladtával, ahogy megyünk előre az időben, úgy változnak meg a karakterek személyiségei is, amely jelen sorozat esetén az előnyükre válik.

Susan karaktere a sorozat végére nagyon megerősödik, már nem az a szétszórt, hóbortos anyuka, akit az első évadban megismerhettünk. Bree-vel is sok minden történik az évek alatt, így a "karótnyelt" nőből is egy másfajta személy lesz az évadok előrehaladtával. Lynette hol a családjának, hol a karrierjének él, betegség, magánéleti problémák formálják, de mindvégig megmarad annak az erős nőnek, akit az első évadban megismerhettünk. Gabrielle is hatalmas változáson megy keresztül, kapcsolata férjével, Carlosszal mindvégig intenzív marad.

Ahogy említettem, az évadok során titokzatos szomszédok teszik izgalmassá a Lila akác köz életét, míg az utolsó évadra a barátnők közös titka lesz a középpontban, ami egyben kockára is teszi a barátságukat.

A sorozat lezárását nagyon jól kitalálták a készítők, remekül lekerekítették a sztorit, amely megmosolyogtatta, megnevettette és megríkatta a nézőket.

dráma | misztikus | romantikus | szatíra | vígjáték

A Lila Akác közben a házak gyönyörűek, a kertek csodásak, az emberek pedig barátságosak és kedvesek. Ebben az idilli környezetben élnek a "Született feleségek" férjeikkel,... több»

0