2018.10.04 01:46 thejoker Olvasottság: <100x
1

Minden működik a Sötét elmékben

Megmondom őszintén már nagyon vártam a Sötét elmék című filmet, ugyanis nagyon szeretem az ilyen fajta alkotásokat, melyek középpontjában olyan karakterek vannak akik szuper képességekkel lettek megáldva, olyanok akik nagyon különlegesek. Ez az ötlet a történettel nagyon egyedi, de sok mindent hiányoltam. Mondjuk hogy egy ilyen fantasztikusan jó sztoriból, hogy nem tudott kihozni ennél sokkal de sokkal többet? Sok részlet kimaradt melyet szerintem sok néző hiányol, például a vírus előzménye, vagy épp a következményről kicsit többet..Volt néhány képesség ami már szerintem nem kellett volna és ez miatt még inkább meseszerű lett az egész. De ezek mellett nagyon látványos, akciódús, pörgős kis filmet láthatunk, amely teljesen leköti a nézőt, egy perc unalmat sem okozva.

A zenék nagyon kellemesek, fokozva velük a film hangulatát. A filmben vannak elég gyenge színészi alakítások, de vannak kiválóak is mint főhősünk a ,Minden minden"-ből is jól ismert Amandla Stenberg. Elképesztő hogy csak 1 évvel idősebb mint én és ha így halad egyre komolyabb filmekben is szerepet fog kapni. Elmaradhatatlan volt hogy elmaradjon innen is a szerelmi téma, amely a végére egy óriási csavart tartogatott, és ez miatt lett olyan különleges számomra a film, és ez miatt lesz annyira érdekes, a folytatás.

Minden működik a Sötét elmékben

Már most nagyon kíváncsian várom. Feltűnik még a jó öreg Wade Williams akit a kedvenc sorozatomban ismertem meg, a Szökésben. Ott is ilyesmi karaktert játszott, és nagyon jól állt neki, ahogy ez is. Maga a film inkább a fiatalabb korosztálynak fog tetszeni szerintem. De bátran ajánlom mindenkinek mert kellemes kikapcsolódást nyújt.

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi | thriller

Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik... több»

1