2021.04.12 19:57 Yosihiro Olvasottság: <100x
2

Majdnem elaludtam :)

Hoppá, kifogtam egy olyan filmet, amit igazából nem nagyon értettem, már a címét is kétkedve néztem; hiszen miről is szól...? Na, azt hiszem ezt nem tárgyalom ki, de megjegyzem, aki leül ezt a filmet megnézni, az készüljön fel, a szinkron valami brutálisan rosszul sikerült. Azt hittem, rosszul hallok, vagy a készülékemben van a hiba, majd 20 perc után átkapcsoltam angol nyelvre, és feliratosan néztem meg.

Még a történet el-elmegy, de a rendezés... Azt hittem, itt is valami árulás van. Próbáltak a látványképekkel emelni a film színvonalán, de azt hiszem, ez szakmailag nem sikerült. Hogy a magyar szinkront így elszúrták, azt nehezen tudtam megemészteni, hiszen köztudott, hogy a magyarok jól szinkronizálnak; na ez a film nem egy jó példa erre...

Majdnem elaludtam :)

Összességében a történet gyenge, kiszámítható lépések. A forgatókönyv és rendezés gyenge lett. A szereplők talán többet érdemeltek volna ettől a történettől, de igazából semmit nem tudtak a film forgatókönyvéhez adni. A hangi és képi effektek max. a közepes kategóriát ütik meg. Így azt hiszem, csak a látvány miatt adok kettő csillagot erre a filmre, semmi másért nem éri meg.

Felejthető alakítások, semmi olyan érzelmi kivetítést nem kapunk, ami miatt azt mondanánk, hogy ez egy jó film. A mondanivalója pedig sablonos, igazi váratlant nem kapunk benne. Valószínű, hogy a gyártónak volt egy kis felesleges pénze, aztán összedobtak valamit. A színészek pedig a könnyen jött pénznek örülhettek, mert megerőltetni nem kellett magukat.

Csak azoknak ajánlom, akik inkább angol nyelven nézhető filmet keresnek, de semmi extrát nem kívánnak kapni. Ha esetleg újra szinkronizálják, megteszi valaki, hogy szól nekem? :) Üdv, Yosi

akció | krimi | thriller

A város tele van mocskos zsarukkal... Vincent Downsnak is megvannak a saját kis titkai. Miután tudta nélkül eltulajdonít valamit, ami a helyi maffiavezért illeti, elrabolják a fiát.... több»

2