2019.02.23 08:04 Nagy Zsolt Olvasottság: <100x
0

Káotikus mozgás a női fejekben

Megint csak egy film, azoknak a nőknek/ lányoknak, akik CSAK álmodoznak de nem merik kiélni szexuális fantáziájukat! A "szürke árnyalatok" sorozatnak az elődei közé tartozik a '9 és fél hét" mellett. A film felkapottsága is bizonyítja, hogy 100 millióknak vannak hasonló álmaik, csak a társadalom elhitette velük, hogy "jó kislánynak" illik lenni, aki egyben buja is! Na, ha ezt a mondatot nem értették, akkor még egyszer olvassák el a címet, amit adtam a véleményemnek. A film hosszú. 2,5 óra, azért, mert tele van olyan jelenetekkel, amelyek semmiben nem járulnak hozzá a történet felépítéséhez vagy a mondanivalójához, pl.: amikor a doktor céltalanul kóborol az utcán és egy csapat suhanc beleköt és leköcsögözi (ezt biztos a való életből merítették :D ), aztán a jelmez boltos, lánya és japánok szerepe, a zug-prosti másodszori felkeresése.


Káotikus mozgás a női fejekben

A mai világban, de még húsz évvel ezelőtt is, a néző 250 kilométeres körzetében , találhatott olyan társaságot, amely hasonló összejöveteleket rendezett és rendez, mint a filmben. El is van túlozva a titok, ami körülveszi őket. A befolyásos, gazdag emberek nem szexuális életük miatt fenyegetnek valakit, hanem pénzük vagy hatalmuk elvesztése miatt. De a veszéllyel, titokzatossággal, megint csak visszatérünk a női nézőkig, akik mind egytől-egyig ábrándoztak már ilyen orgiáról... amelyben, eléggé szerencsétlenül vannak eljátszva a szexjelentek, úgyanúgy, ahogy Cruise és Kidman egyik legrosszabb alakítását mutatta a "betépett házaspár" jelentben. Szörnyen rossz volt, erőltetett. S van még rosszabb is! A vége! Amit ott mond a doktorné..., áhh, térjünk vissza a címemhez! Kettest csak azért érdemel, mert sok meztelen testet lehet látni benne :D, egyébként -3 (mínusz három).

dráma | erotikus | misztikus | thriller

William (Tom Cruise) és Alice (Nicole Kidman) Hartford minden szempontból tökéletes házaspár, sikeresek a szakmájukban, szépek és gazdagok, minden ajtó nyitva előttük. Egyetlen... több»

0