2024.10.02 22:48 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
0

Valahogy nem bírt felpörögni

A gond itt az volt, hogy annyira sima és lágy tónusú lett a film, hogy elfelejtettem rajta izgulni...

Ráadásul elfelejtettek minket megijeszteni...

Valahogy nem bírt felpörögni

John J. McLaughlin forgatókönyvéből a filmet Stephan Rick rendezte...

Egy „low budget” mozi, ami az is maradt, aminek indult. Elméletileg egy misztikus horrornak vezették fel, de ebből azért túl sok mindent nem nagyon látunk...

Sajnos a sztori is kissé érthetetlen és fura, persze, azért a helyére kerül minden, de nekem akkor sem ment fel, még egy kicsit sem a vérnyomásom!

Főszereplőnk unalmas, kissé bárgyú arca sem volt már nekem szimpatikus az elejétől fogva...

Phil (Patrick John Flueger) felesége halála után otthagyja a zsaru életet és munkát keres.

Egy hatalmas toronyházba éppen karbantartót keresnek, így a tulaj, Mr. Johnson (Paul Ben-Victor) örül, hogy egy exzsaru lesz az egyik karbantartó...

Hatalmas épület, sötét titkokkal. De a gondnok, Walter (Val Kilmer) mintha többet tudna, mint kellene. Persze, azon már meglepődtem, hogy a rendezőnk elkezdi kicsit kutyulni a „kártyákat”, hiszen mint majd látjuk, néha kissé nagyon akarják azt a bizonyos félelem- és meglepetésfaktort, de nem kifejezetten jön össze szinte semmi belőle...

Julio (Yul Vazquez), a másik karbantartó kissé már gyanakszik, de ő azért nem túl elegáns módon „kiszáll a játékból!”

Sajnos sem a digitális technika, sem a ház félelmetes mivolta, sem a szellemek, sem a gyilkos-szellem kislány, Rose (Mattea Conforti), sőt, mint védelmező gyilkosunk, Phil sem ad hozzá annyit a sztorihoz, hogy felszisszenjek!

Egy gyenge közepes, semmi több!

Egyedül talán Val Kilmer mutat valami olyat, ami miatt nem kapcsoltam ki a filmet.

Taylor Richardson és Louisa Krause játéka sem fogott meg igazán!

Az IMDb-n 22 ezer vélemény után 5,2/10-es, a TMDB-n 146 szavazat után 52%!

Nálam három halovány csillag és 49%!

Héjában sült krumpli, lila hagyma és aludt tej...

Finom és laktató!

60 The Super  (2017)

horror | misztikus | thriller

Egy férfi házfelügyelői állást szerez egy hatalmas new york-i apartmanban, ahol a lakók kezdenek eltünedezni….

0