2021.02.22 20:15 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Ábrándok

Mikor ez a filmet kiválasztottam, a címéből ítélve egy romantikus filmre gondoltam, és drámára. Igazából nem csalódtam, sőt kellemesen meglepődtem. A cselekménye és vezetése jól sikerült. Érdekes, megkapó film, szinte már szurkoltam a két fiatalnak, hogy jól végződjön.

Több szempontból is remek alkotás, hiszen bemutatja a családon belüli feszültségeket, és olyan szerelem kialakulását, ami nemcsak az egymás kölcsönös bizalmán múlik, hanem önmagunk megismerésére is sarkall. Ugyan nincsenek benne látványos jelenetek, de mégis valahogy eléri az embert, és ad olyan impulzusokat, ami életszerű. Kicsit a zenei és a hangi aláfestést kellett volna jobban hozzáilleszteni, és akkor megadtam volna a négy csillagot.

Ábrándok

Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés is jó. A szereplők adnak a filmhez, és ez azért kiemelkedő, mert nem egy befutott alkotásról beszélünk. A hangi effektek csak közepesek, a képi effektek jók. Így azt hiszem, ez a film megérdemli a négy csillagot. Én jól szórakoztam, volt benne szerelem, kis kaland és némi keményebb jelenet, amit a film éppen elbírt. Kapunk remek tájképeket, ami szerintem növeli a film értékét.

A szereplők maximálisan kihozzák ebből a forgatókönyvből a maximumot, a gyerekeket csak dicsérni tudom. Olyan kisugárzással vetítik az érzelmeket, ami szerintem egy jó alakítást eredményezett. Az érzelmek több ponton is a csúcspontig tornyosulnak, a szerelem és a harag vagy düh, de az elkeseredés is szinte kézzel fogható.

A befejezésnek örültem, és azt hiszem, ezzel ezt a történetet jól zárták le. Csak ajánlani tudom mindenki számára, remek kikapcsolódás. Nagy produkcióra ne számítsunk, de a filmet végignézve sok olyan dolog marad meg bennünk, ami miatt érdekesnek, jónak tekinthetjük ezt az alkotást! Igazából még nem érkezett hozzászólás, mondjuk ezen csodálkozom, de ami késik, nem múlik. Üdv, Yosi

thriller

A film Casey és Jonas, a két tinédzser sorsát követi nyomon. A két kétségbeesett fiatal úgy dönt, hogy elszöknek otthonról, ahol csak bántalmazás várt rájuk. Menekülésük... több»

1