2019.12.01 23:46 darkangel1231 Olvasottság: 147x
0

Élet írta sorozat

Hogy mi ez a sorozat? Maga az élet. Két problémás fiatal a mai világban, akik próbálják megtalálni a szerelmet egymásban, ami nehezen megy az elején, már, ha erőszakkal csinálják. Hirtelen kitalálják, hogy elmennek otthonról. Ők csak el szeretnének futni a fájdalmuk, a problémáik, a családjuk, a suli, saját maguk és az egész kics×szett világ elől, csak, hogy éljenek egy kicsit. Egymással, idegenként. Hát, sikerül nekik...

A sorozat abszurditása, morbiditása, betegessége és mélysége egyszerűen valami varázslatos. Könnyen nézhető, hiszen nagyon rövidek a részek, emellett pedig még a történet is túl izgalmas ahhoz, hogy ne hagyjon békén, és ne rajta pörögj egész álló nap. Tudni szeretnéd, hogy mi történik, ha két szerencsétlen ember összekerül, útra kel, és kicsit önmaguk hibájából, mégsem teljen, de felforgatják az egész életüket? Hajrá, itt az esély, nézd meg! Garantálom, hogy nem bánod meg.

Élet írta sorozat

Az a jellemfejlődés, ami időközben végigmegy egy pszichopatának tűnő, rideg, zárkózott fiún a szeretet által, amit egy bunkónak látszó, pesszimista lány nyújt neki, az egyszerűen mennyei. A hangulat magával ragad, bár sokaknak komor lehet, de mégis ad valami különleges eufóriát és bizsergést. A zenék teljes mértékben passzolnak a jelenetekhez, a képi világ mesebeli, a humor is toppon van. A színészi játékot ne felejtsük ki, hiszen nagyon hiteles, főleg olyan emberektől, akikről eddig még nem feltétlenül hallottunk. Most biztos, hogy megalapozták a jövőjüket.

Nagyon erősre sikerült a kibontakozó szerelmi szál. Láthatjuk, ahogy két személy kihúzza egymást a saját gödrükből, ami túl mély már, és nem engedik tovább süllyedni a másikat. Megmentik egymást, ha úgy van, a lehető legnagyobb áldozatokat hozzák meg, megbántják egymást, újra visszatalálnak egymáshoz... Két személy, akik nem tudták, hogyan kell szeretni, egymásért mégis megtették...

És ami a lezárásokat illeti... Akár az első, akár a második évadról beszélünk... Elgondolkodtat, felkavar, boldoggá és szomorúvá tesz, vagy éppen harmóniát hoz a lelkedbe, felmelenget, elhiszed, hogy mindig, mindenkinek van remény, és ott döbbensz rá, hogy igen, ez a sorozat az életről szól.

dráma | kaland | krimi | road movie | romantikus | thriller | vígjáték

A tizenhét éves James alighanem egy pszichopata, aki Alyssaval, az új lánnyal remek párost alkot a suliban. Rövidesen útrakelnek, hogy megkeressék a lány valódi apját. több»

0