2019.07.12 23:44 Az amatőr Olvasottság: 100x
0

Belenézel és többé nem ereszt el

Nagyon ütős sorozat, teljesen magával ragadott. Igazi kémdráma, amiben nincs finomkodás. Imádtam minden percét. Tipikusan az a sorozat, amikor az ember egyszerre szurkol a jó és a rossz oldalnak, és a végén már a szereplőkről se nagyon lehet tudni, hogy most akkor hol is állnak.

Villanelle a sorozat elején felteszi a kérdést Eve-nek: "Ès te szerinted kinek dolgozol? Mert szerintem, ha kicsit följebb nézel a ranglistán, akkor ugyanazoknak, mint én." Izgalmas elmélet, és azon sem csodálkoznék,ha beigazolódna. Az egész történet tele van fordulatokkal. Egy igazi vérre menő kémjátszmába csöppenhetünk a Killing Eve nézése közben. A sztori erőssége viszont nemcsak a fordulatosságban, hanem a jól kidolgozott karakterekben is rejlik. Egyik kedvenc szereplőm a Fiona Shaw által megformált Carolin Martens, aki ugyan meghúzódik a háttérben, de aztán kiderül, hogy ő is aktívan mozgatja a szálakat. Tele van titkokkal, meglepetésekkel és energiával, pedig már ötven körül lehet. Igazán üdítő volt ilyen meghatározó női mellékszereplővel találkozni. Persze Villanelle és Eve Polastry sem mindennapi jelenség a képernyőn. Eve elszántsága bámulatos, Sandra Oh tényleg mindent beleadott a szereplő megformálásakor a küzdelembe. Vele szemben pedig ott a Jodie Comer által megformált Villanelle, akitől szintén mindig számíthatunk nem várt meglepetésekre.

Belenézel és többé nem ereszt el

Végeredményben ezeknek az aprólékosan kidolgozott, élettel teli szereplőknek az élénk összjátéka teszi ezt a sorozatot igazán különlegessé. A Megszállottak viadala (Killing Eve) egy izgalmas kémjátszmával fűszerezett karakterdráma, mely már az első epizódtól kezdve a képernyőhöz szegezi a nézőt.

akció | dráma | kaland | thriller

Eve (Sandra Oh) elégedetlen az életével, úgy érzi, sokkal többre hivatott, mint hogy egy irodában ücsörögjön; kém szeretne lenni. Végre eljön az ő ideje is, amikor azt a... több»

0