2021.01.11 14:45 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

A harc Mestere 3.

Huu, ez egy C kategóriás film. Nincs benne semmi élvezhető, megfogó vagy átható. A cselekmény még mindig ugyanazon lovagol, és igazából nem lépnek sem előre, sem vissza. Na egy kis csavart tettek ugyan a filmbe, de a vége felé minden kiderül egy telefonhívásból.

A színészeket nem akarom minősíteni, de ez sajnos méltatlan az előző két részhez. A történet is nagyon sablonos lett, és hogy némi érzelmet próbáltak belevinni, még nem jelenti azt, hogy azt is jól tették volna. A szereplők játéka szinte kritikán aluli. Ezzel egy olyan felépített sorozatot tettek tönkre, ami szerintem többet érdemelt volna.

A harc Mestere 3.

Nem csodálom, hogy W. S. nem szerepel a filmben. Összességében a forgatókönyv gyenge, a rendezés néhol pocsék, nem is értem, mire gondoltak. A szereplők játéka kritikán aluli, a filmet ez nagyon lehúzza, bár a forgatókönyv erről is tehet. Hangi és képi effektek, na ezt nevezhetem egy közepes munkának, nagy jóindulattal. Így két csillagnál többet nem tudok erre a filmre adni. Nem ér többet. Talán még a véleményírást is elhagyhattam volna, mert nem találtam a filmben semmi olyan pozitívumot, amit meg tudnák osztani. Az utolsó jeleneteket sem értem, miért nem akarják, hogy a főhős elmenjen, talán egy folytatásban gondolkodtak ezek után... Mi? Na ne már, nehogy megcsinálják! Ááááá! Igazából csak annak tudom ajánlani, aki szereti az egysíkú akciófilmet semmi tartalommal, kiszámítható jelenetekkel. Nekem egyszer elég volt megnéznem. És igen, ahogy látom, erre a filmre sem érkezett még vélemény. Üdv, Yosi

akció | thriller

Észak-koreai terroristák kezébe került egy tömegpusztító fegyver. Felrobbantását csak Neil Shaw akadályozhatja meg, azonban a férfit gyilkossággal vádolják. Új társa segít... több»

0