2019.03.20 23:10 szoljhozzam Olvasottság: <100x
0

A műsor kezdete előtt úgy gondoltam, hogy ez lesz Palik László nagy visszatérése, de megöregedett, és ezt nem a külsejére értem. A műsorvezetése nagyon egyhangú, minden játékosról ugyanazt mondja el adásonként vagy ezerszer. A bajnokoknál, hogy hányszoros olimpiai bajnok, míg a kihívók esetében imádja kihangsúlyozni a játékos korát és, hogy mit csinált/csinál jelenleg. Néha artikulátlanul üvölt, mutogat és ráadásul nem kicsit részlehajló.

Csak megszokásból néha várom, hogy elkiáltja magát, hogy Hová tűnt Damon Hill, utalva a Forma 1-es múltra.

A műsor nagyon hamar elcsépeltté vált. A kezdeti izgalmakat hamar felváltotta az egyhangúság. Már több, mint két hónapja fut. A fél bagázs már lesérült, aki pedig nem, azt elintézi a szálláshely. Este megfagynak és normálisan étkezni sem tudnak. A más országok csapatával való összecsapások is rém fárasztók és érdektelenek voltak, és nem is értem, miért is kell őket fárasztani. A műsor készítői sincsenek a helyzet magaslatán. Az egyik csapatban orvosi utasításra nem folytathatta a versenyt az egyik játékos, jött helyette egy másik. Ugyanilyen eset volt a másik csapatban, ott nem jött új ember. Sáfrány Emese játékból való távozása érdekes volt. Én néhány játékos helyében nem tudnék a tükörbe nézni. Hogy ő játékba került, senkinek semmi köze hozzá, nem ők a játék készítői, nem ők írják a szabályokat. Amit szeretek az ilyen műsorokban, hogy egy másik oldaláról is megismerhetünk egy ismert embert. Kialakul bennünk egy kép a sportolóról a nyilatkozatai alapján. És jön egy műsor, ahol kimutatja a foga fehérjét. Minden változik, ha pénzről van szó. Most, hogy már közeledik a végjáték, sokan már vegetálnak. Mindezektől függetlenül kíváncsi vagyok, ki fog nyerni, bár érdekes lesz, ha egy férfi csap össze egy nővel. Addig is, hajrá kihívók!

valóságshow

Az Exatlon Hungary a TV2 új extrém sport-realytije. A produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős... több»

0