2021.09.05 09:35 LentarSR Olvasottság: 118x
5

Egy jó sztorival és szép látványvilággal ellátott karakter bevezetése

Hol is kezdjem? Nagyon vártam a filmet, de kicsit féltem is tőle. Alig ismert rendező számomra, és ugyanúgy a színészek is. Viszont amit kaptunk, az fergeteges. Jó történetvezetés és szép látványvilág.

Ahogy a film kezd, hogy az apukát megismerjük, szerintem zseniális. Amikor átmegyünk a jelenbe, és megismerjük a másik főhőst, az pont olyan bolondos, mint amilyennek lennie kell. Katy, a legjobb barát karakterét kifejezetten szerettem. Amikor elkezd kibontakozni a cselekmény, az nagyon hangulatosan történik. A harcjelenetek nagyon szépen meg vannak koreografálva, és nem éreztem, hogy el lennének nyújtva.

Egy jó sztorival és szép látványvilággal ellátott karakter bevezetése

Amikor a testvérével találkozik, és megláttam Wongot, nekem az egy nagyon szimpatikus pont volt a történetben. Egy nagyon kedvelhető karakter volt mindig is. A testvérek múltjának bemutatása így, visszaemlékezésben nagyon jó volt. Itt hozzá is tenném, hogy a visszaemlékezések szerintem nagyon jól lettek megoldva. Az apuka, aki a főgonosz szerepét tölti be, látszatra egy egész jó indokkal, de sajnos megtévesztéssel kerül ebbe a szerepbe.

A végső csata helyszínéül szolgáló terület meg maga a káprázat. Egy igazi fantasy világ. Az élővilág nagyon szép, és a története is jó. Akkor térjünk rá a végső csatára! Szerintem nagyon jól sikerült, ahogy az ellenségekből szövetségesek lettek, és amikor a sárkány feltűnt, az nekem kifejezetten tetszett, viszont a végére kicsit soknak tűnt a jelenléte. Amikor az apa-fia harc van, szerintem az nagyon jól sikerült, főleg, mikor a végén átadja a gyűrűket. Az utolsó úgymond lélekfaló feltűnése szépen megváltoztatta a dolgokat, és ahogy legyőzték, az rendkívül látványos volt.

Az utolsó jelenet a kávézóban is, mikor mesélik a történteket, szerintem nagyon beleillett a sztoriba, főleg, mikor Wong újra megjelenik, és mindenki csak lefagy. A stáblista utáni jelenet nagyon tetszett, főleg a végén a karaoke bárral.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Shang-Chit gyerekkora óta arra nevelték, hogy tökéletes harcos váljon belőle. Miután azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy apja a rettegett Tíz Gyűrű bűnszervezet feje, a... több»

5