2025.09.10 19:02 fankbringa Olvasottság: <100x
1

Saci meg a hasa

Ez a film szerethető, szórakoztató és vidám a hibái ellenére. Abszolút nézhető darab. A legmeglepőbb tulajdonsága, hogy nincs benne semmi meglepő, mégsem aludtam el rajta. Gergő és Saci tánca különösen izgalmas.

Fodrozódik, mint a zászló, de sosem fedi fel magát igazán. Úgy jutunk el a végén a záró képsorokhoz, hogy nem volt átmenet. Kapcsolatuk olyan, mint az élet maga. Egyszerű, unalmas, sablonos és kiszámítható.

Saci meg a hasa

Csak hőseink élik meg kiszámíthatatlannak és fordulatnak mindazt, ami jól felépített bizonyosság. Sajnos a színészi játékok nem mindig győztek meg. Mintha egy-egy jelenetet kapkodva vettek volna fel. Más volt a közvetített élmény, mint a történet. Ez a legtöbb magyar filmnek egy kellemetlen tulajdonsága. Megtanultam elfogadni. Orosz Dénes és Várady Zsuzsi szövegei, helyzetei sokszor szórakoztatóak anélkül, hogy nagyon szájba rágnák a kívánt reakciót. Belesimul a néző a történetbe, még ha egyszerű és izgalomtól mentes is. Az ötödik perc után egyértelmű, hogy meglepetésre kár számítani. A film annyira megtetszett a szlovákoknak, hogy 2023-ban megcsinálták a saját verziójukat. Ennyire azért nem jó a film, de örülök, hogy ezt is megélhette. Kedvenc karakterem Adonisz és Dr. Sulyok volt. Egyáltalán nem éreztem a jelenlétüket idegennek. Nem volt erős, karizmatikus karakter a filmben, ezért számomra nem tudott kiemelkedni a középmezőnyből. Érződik a filmen a színházi közeg. A jeleneteket egyszerre lehet kínosnak és szórakoztatónak értékelni, ezért nagyon nézőfüggő, hogy melyiket fogja megélni. Szeretném kiemelni a ruhákat, amik csodásak. Nagyon kiemelik a mondanivalókat és vonzzák a tekintetet. Se nem sablonos, se nem túlzó. A film egyik legnagyobb értékét adják. Javaslom minden magyar filmszeretőnek és a könnyed romantikus szórakozás kedvelőinek.

68 Seveled  (2019)

romantikus | vígjáték

Az ember sokszor bármire hajlandó, hogy mosolyt csaljon beteg hozzátartozója arcára. Amikor Gergő (Mészáros Béla), a szívtipró filmkritikus látja, hogy anyja állapota egyre... több»

1