2021.12.26 21:00 Interfectorem Sabnock Nézhetetlen Olvasottság: 883x
2

Ordít róla a

Bob Pipe amatőr, és ezt nem is rejti véka alá. Mindösszesen ez a második filmje, és ordít róla a "ZS" kategória és az amatőrizmus. Összehozott egy filmet, aminek se íze, se bűze. Klisés, unalmas és lapos. Az amerikai filmgyártás vegetál, vagyis mondjuk inkább azt, hogy haldoklik. Így persze magával rántja az Egyesült Királyság filmkészítő táborát is. Ami nem nagy szomorúság számomra, maximum az, hogy a streamingszolgáltatók, jelesül itt például a Netflix is felveszi a filmes listájára. Már a cím is bosszantó. Soul Reaper, vagyis Lélekkaszás, itt persze Ha Eljő a kaszás címmel fut és szerzi a híveket magának...

A zene katasztrofális, abszolúte nem illik a film zsáneréhez, igaz, hogy mi is a tényleges zsáner, az nekem rejtély maradt, annyira, mint a befejező képsorok. Horrorszerű bohózat, ami persze nem vicces, de nem is horror. A gore kimerül annyiban, hogy látunk egy kis homlokvérzést hőseinknél, akik annyira jellegtelenek és semmitmondóak, hogy már elfelejtettem őket. Mi is a történet?

Ordít róla a

Semmi különös, semmi extra. Szülinap, és irány az erdő, ahol se áram, se térerő nincsen. Vannak viszont idióta helyi fogyatékosok, akik hülyébbnél hülyébbek, és még ezek a balfácánok is átvágják a szülinapozó csapatot.

Félelmetes átjáró nyílik meg, és áldozatokat keresnek, de hogy kiknek és úgy minek, az kit érdekel, ha a rendezőt és a forgatókönyvírót sem nagyon. A fényképezés totálisan amatőr, rossz fényekkel és filterekkel operálnak, kb. a film 1/3-a nem is látszik, ami számomra azért örömteli. Végigordibálják, sikoltozzák, káromkodják a szereplők a filmet, innen lehet tudni, hogy még tart a film. Nagyon látszik a pénztelenség és az ötlettelenség. Összekapart jelenetsorok, amik csak úgy random jönnek egymás után. Hogy ki kivel van, nem is értettem, de nem is érdekelt. Ilyenkor már csak az szokott érdekelni, mit hoznak össze a végére? Semmit! Sőt... A vége még rosszabb volt, mint maga az egész film.

Letudtam, és biztosan elpusztult jópár agysejtem... Bob Pipe pedig abbahagyhatná a vicces cigiket. Miért? Mert ez az egész nem vicces, hanem fájdalmasan rossz és ótvar!

A kedvenc fotelem is gyászosan sírt és nyikorgott alattam.

Ja, a CGI olyan volt, mintha kaputelefonnal készítették volna. Ennyi...

horror

Mielőtt megházasodna, Charlie legénybúcsút szervez a barátaival egy elszigetelt helyen, a hétvége azonban csakhamar rémálommá változik.

2