2025.07.29 20:06 Gergő417675 Olvasottság: <100x
0

Egy fantasztikus film

Igazi családi mozi, a Marvel számomra itt tért igazán vissza, utoljára talán csak a Deadpool és Rozsomák volt ilyen jó, de a nagy kedvencemnél, a Pókember: Nincs hazaútnál így sem volt jobb.

Itt sem azzal kezdték, hogy hogyan lettek szupererőkkel megáldva, csak egy-egy visszapörgetésben volt bemutatva, mikor a film elején a Ted Gilbert show-ban bemutatták múltjukat és azt, hogy azóta 4 éve mit tettek az egész világgal. Galactus zseniális volt, és megértettem valamelyest, hogy miért akarja magának Franklint, Reed és Sue közös gyermekét.

Egy fantasztikus film

Az Ezüst Utazó, azaz Shalla-Bal háttértörténetébe is betekintést nyerhettünk. A filmben egyértelműen látszott, hogy Sue a film szíve, lelke, és ha nem lett volna kint a Bosszúállók: Ítéletnap stábtagjai, talán elhittem volna, hogy meghal a film végén. A másik három, vagyis Reed, Johnny és Ben szintén elismerésre méltók voltak.

Pedro Pascal tökéletes apafigurát hozott el nekünk Reed szerepében, csakúgy, mint a Mandalóri főszerepében Groguval. Bár a filmben nem éreztem, hogy felvezetnék az Ítéletnapot, csak a stáblistában, ahol azt láthatjuk, hogy Franklin egy zöld köpenyes alak ölében ül, akinek maszkja mindenki számára ismerős lehetett, ami után bedobták: "A Fantasztikus 4-es még visszatér a Bosszúállók: Ítéletnapban", így örömmel várom, mikor a Marvel első családja visszatér.

Így a Mennydörgők stáblista utáni jelenetéről is azt feltételezem, hogy már az Ítéletnap közvetlen elején jártunk. A film minden szempontból fantasztikus volt, ha nagyon nem terveztek filmeket nézni, vagy újakat akartok nézni, vagy csak ismételni, akkor ajánlom. 10/10

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

A Marvel eredeti szuperhőscsapatát bemutató, élénken elképzelt, az 1960-as éveket idéző, retro-futurisztikus környezetben bontakozik ki. A történet középpontjában Reed... több»

0