2021.05.20 20:36 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
0

Hihetetlen, de igaz...

Szerintem semmilyen filmet nem érdemes összehasonlítani egy másik filmmel, hiszen az akkor és ott hatott ránk, az akkori állapotunkban. Ez a doku sorozat nekem kifejezetten bejövős, hiszen minden egyes része új és új történettel rukkol elő. Mindegyiknek megvan a bája, karaktere és misztikuma. Persze van kedvenc epizódom, valamelyik izgalmasabb, némelyik lassabb, de hatásosabb.

Egyszóval nem tudok különbséget tenni, és nem is akarok. Mostanság rengeteg gagyi, unalmas filmet vagy sorozatot néztem, így jobban rákaptam erre a "műfajra". Szinte mindenevő lettem, és mivel valóságtartalma van, még jobban bele tudom élni magam ezekbe a történetekbe. Jól felépített, keretes történetek, és ami fontos, jól megkoreografált és jól megrendezett kis történetek, amiknek a végén szinte mindig elgondolkozom, és magamban elemzek.

Hihetetlen, de igaz...

Hogyan is történhetett? Miért? Vajon lehetett volna másképpen? És ez a lényeg szerintem. Emlékezetes maradjon, plusz hatással legyen rád. Átérezd a szereplőkkel történteket, ami még mélyebb elmélkedésre sarkall. Hálaistennek különbözőek vagyunk, és nekem ez nagyon bejön... Tágul a tudásom a minket körbeölelő világról. Éhes vagyok az információra. Az agyam pedig könnyedén befogadja a rejtélyeket. Creepy és Groovy, de mégis tartalmas szórakozás. Őszintén ajánlom 18-tól 99 éves korig. Hajrá, szakadjunk ki az unalmas filmek digitális trutymójából, és kutassuk, figyeljük ezt a csodálatos világot, ahol a misztikum és rejtély szinte körbeölel minket! Hajrá, ne okozzatok csalódást!

dokumentum | dráma | krimi | misztikus

Megdöbbentő eltűnések, sokkoló gyilkosságok és paranormális találkozások megtörtént eseteivel tér vissza az ikonikus dokumentumfilm sorozat. A Megoldatlan rejtélyek megújult... több»

0