2022.12.10 11:23 Emmersson Olvasottság: <100x
3

Felesleges kliséhalom

Ha esik, de durván és vigasztalanul, ha egy barátod sem ér rá, ha elfogyott a sör-bor-pálinka trió, ha egyedül vagy és már minden filmet és sorozatot láttál, na, akkor inkább köss egy pulóvert, mint Stallone a Pusztítóban! Ha nincsen kötőtűd, de még fonalad sem, hogy legalább makramézz, na AKKOR ESETLEG fanyalodj rá erre a filmre! Egyetlen egy eredeti ötlet nincsen a moziban. A valami, ami ismeretlen – most éppen egy Troll – és nem (akar) árt(ani) az embereknek, természetesen azonnal fenyegetés lesz a kormány szemében. Kivezénylik a sereget, de szokás szerint lepattannak a lövedékek a Trollról. Nosza, még több katona, még több fegyver, közben okoskodás-vitatkozás a politikus-katona-szakértő hármasban.

A gyorsan megtalált és odaszállított paleobiológus nyilván egy fiatal nő, hiszen ki más lehetne a fene tudja milyen lény szakértője?! Ő nyilván rég látta az apját, akit a rendszer elhallgattatott, nem kicsit megzakkant, és remeteként él a vadonban. Elég öreg, tehát megölhető a sztoriban, hogy legyen pici szomorkodás, de lépjünk is túl ezen gyorsan, ahogyan a lánya is tette a vásznon! Aztán jönnek azok az ötletek, melyeknek realitása nincs ugyan, de anno apu mesélte, hát próbáljuk meg. De a konfliktust ki ne hagyjuk, miszerint a politikusok ezt hülyeségnek tartják, ráadásul nekik és a katonáknak van egy sokkal jobb ötletük, az atom. :) Ki ne felejtsem a rusnya, szemüveges hekker csajt és az idegesítő tanácsadót, valamint az agresszív politikust.

Felesleges kliséhalom

Ez utóbbi rajta kapja a hekker csajszit, amint keresztbe tesz az atomnak, majd később kap a nőtől egy maflást. Aztán versenyfutás az idővel, és mégse bántsuk már szegény Trollt (még ha aput ki is nyiffantotta, hisz nem akart rosszat), aztán felkel a Nap. ;) Ez a film annyira gagyi, hogy a CGI sem adott hozzá semmit, nincsen értékelhető momentuma. Vannak gyenge filmek, rosszak, és van a Troll.

66 Troll  (2022)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Dovre-hegység mélyén valami gigantikus lény ébred fel ezer évnyi fogság után. A lény mindent elpusztít, ami az útjába kerül, és Oslo felé közeledik. több»

3