2018.09.14 22:46 MidoD7 Olvasottság: <100x
0

Alaposan fontold meg, hogy megnézed-e

Az alap ötlet nem lett volna rossz. Érdekesen hangzott és gondoltam megnézem. Röviden leírva, ez a film egy vizuális büntetés. Kezdem a színészekkel. Rémesen gyenge karaktereket kapott a film, se füle se farka nem volt egyik szereplőnek sem. A főbb karaktereket próbálták úgy eladni mintha milyen mély tartalommal bírnának de érződött, hogy nincs bennük semmi. A párbeszédek üresek és sablonosak voltak. Gyakorlatilag a nézőt már ez is durván le tudja fárasztani. A sztori nem lett volna rossz ha mondjuk kidolgozottabb vonalvezetést kap. Számomra sok volt az, hogy beköszönt a sötétség elmegy a lakosság fele és már aznap elkezdődik hullani a fos zuhatag. Szépen felépíthették volna mondjuk úgy, hogy egyik napról a másikra tűnedeznek elfele a megmaradt emberek és alaposan kibontakozhatott volna ez a szituáció. Így csak mégkevésbé volt reális a helyzet, hogy 30 napig szenvedték át magukat.

A másik ami kiverte nálam a vizet, ezek a vinnyogó cápa vámpír lények voltak. Ultra gáz volt, hogy ezzel a "félelmetes" fogsorral próbálták a közönségre a frászt hozni, amellett, hogy folyton úsztak a vérben mert akkor biztos sokkal ijesztőbb lesz. Hát nem lett. Gyakorlatilag sajnáltam a színészeket, hogy úgy kellett tartsák az állkapcsukat, hogy folyton látható legyen ama félelmes fogsor. A külön nyelvet pedig totál feleslegesnek éreztem. Alapból nem lett volna hülyeség de ez a karattyoló hang nem nevezhető nyelvnek sem és így csak sutább lett az egész. Talán ha valami ősire hasonlító beszédet adtak volna nekik de így nem vette be a gyomrom.

Alaposan fontold meg, hogy megnézed-e

Összegezve ez a film nem éri meg azt sem, hogy egyszer megnézze az ember. Legalábbis én nem találtam benne semmi pozitívat. Talán a táj és maga a sötét hó fedte város volt ami tetszett benne egyedül. Kár belé az idő.

akció | horror | thriller

Barrow egy kisváros Alaszkában, ahol egy teljes hónapig nem kel fel a Nap. A sötétséget kihasználva vámpírok lepik el a városkát, és kényük,kedvük szerint szedik... több»

0