2019.03.12 21:52 Attila G. Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Nem  vagyok autóbolond

Ez az a film, ami kapcsán a vélemenyemet illetőennem szeretnék a többséghez csatlakozni. Valahogy nem szeretem az autókat. Valószínűleg ezért a Halálos iramban-filmek sem pálya számomra; bár bele-belenéztem pár epizódjába. Pár percnél tovább egyiket sem tudtam elviselni - Vin Dieselt egyébként csípem.

Eme filmre, Giovanni Ribisit leszámítva, a szereposztása miatt ültem be a moziba, hisz az ütősnek mondható, s miattuk - elsősorban Angelina Jolie miatt - bíztam abban, hogy tetszeni fog a film. Az említett színésznőt a 2000-es évben ismertem és kedveltem meg a filmjei által. Akkoriban 4 filmjétis sikerült elcsípni... Sorrendben: Szeress, ha tudsz - már ebben a filmben is szinte imádnivaló volt számomra -, Csontember - kellőképpen hűvös volt benne -, Észvesztő - jól állt a színésznőnek az őrültség, bár ebben a filmben Clea DuVall volt az abszolút kedvenc... (Későbbiekben is láttam még a színésznőnek jónéhány filmjét moziban; számszerint 8-at, ha jól számoltam; s bár az idők folyamán mintha kicsit beszürkült volna, s úgy 9 éve lattam utoljára filmjét moziban, egy-egy jó filmmel még mindig be tudna csábítani a filmszínházakba.) A 2000-es esztendőben a Tolvajtempó volt a 4. filmje, amit láttam. Bár a szőke hosszú haja illett a film stílusához, neki szerintem valahogy mégsem állt igazán jól. - Általában egyébként is csodálkozom, ha egy celebnő szőkére festeti a haját, mert ilyen esetben a festett szőke számomra kissé furcsa, de ez csak az én problémám. - S bár valamennyire ebben a filmben is vonzó volt Jolie karaktere; ezt a filmet a szememben úgy igazán az Ő személye sem menthette meg.

akció | krimi | thriller

Memphis (Nicolas Cage) minden idők egyik legjobb autótolvaja. Sikerének a titka a szervezettség, pontosság, megbízhatóság és páratlan merészség. Ezúttal viszont olyan feladatot... több»

0