2019.11.26 12:34 Puncs Olvasottság: 242x
0

A shopping királynő

Nem tartozom a romantikus vígjátékok nagy kedvelői közé, ez a film mégis nagyon bejött. Annak ellenére is, hogy lényegében ugyanarról szól, mint az összes többi csajos vígjáték. A film főszereplői az elején nem kedvelik egymást, majd aztán valahogy mégis egymásba szeretnek, később egy bonyodalom miatt különválnak, a végén pedig ismét egymásra találnak, és jön a nagy happy end.

Habár ugyanazok a sémák jönnek elő, mint a többi hasonló műfajú filmnél, abban mégis egyedi, hogy a poénokat nem a főszereplő szövevényes szerelmi élete szolgáltatja, hanem a függősége, ez eseteben a vásárlásmániája. Az Isla Fisher által megformált Rebecca Bloomwoodnak az év 365 napjában Glamour-napok vannak, és nem tud úgy elsétálni egy kirakat előtt, hogy ne nyíljon ki a pénztárcája. Az ember jókat vihog azon, ahogy függőségét palástolni próbálja a környezete előtt, nem mellékesen a színésznő telitalálat volt a főszerepre. Kedvesen, bájosan és végtelenül szórakoztatón hozza a karaktert. Több olyan jelenete is volt, amin folyt a könnyem a nevetéstől. Talán az egyik legjobb az volt, amikor megpróbált szenvedélyesen táncolni a dögös főnökének, de inkább csak hülyét csinált magából. A színésznőből simán lehetett volna a következő Sandra Bullock, valamiért mégsem lett az. Természetesen a filmből a szerelmi szál sem maradt el, és a kötelező sablonokat is hozza. A néző előre tudja, hogy a jóképű, sármos főnök és a bohókás, hebrencs újonc egymásra találnak, mégis úgy drukkol és izgul. mintha először látni ilyen csajos filmet.

A shopping királynő

Szerintem ez a vígjáték tökéletesen megfelel annak a célnak, aminek az alkotói szánták. Másfél órás könnyed, szórakoztató kikapcsolódásnak. Én személy szerint hatalmas vigyorral néztem végig. Nálam abszolút újranézős. Akik szeretik az ilyen romantikus csajos filmeket, azoknak nem fog csalódást okozni.

romantikus | vígjáték

A huszonéves Rebecca képtelen szabadulni vásárlási kényszerétől. Remek állása van, New York fényűző negyedében él, azonban rövidesen az anyagi csőd szélére kerül. több»

0