Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
74%

Egy boltkóros naplója (2009)

Confessions of a Shopaholic
Filmadatlap
 
19
Szereplők
16
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
Puncs   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

0
A shopping királynő

Nem tartozom a romantikus vígjátékok nagy kedvelői közé, ez a film mégis nagyon bejött. Annak ellenére is, hogy lényegében ugyanarról szól, mint az összes többi csajos vígjáték. A film főszereplői az elején nem kedvelik egymást, majd aztán valahogy m... teljes kritika»

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Voltak fenntartásaim a filmmel kapcsolatban, hogy érdemes-e megnéznem, de összességében azt kell mondanom, hogy nem bántam meg. Kikapcsolódásnak tökéletes, és elgondolkodtató is volt. És a végére rájöttem, hogy ne szeretnék ilyen lenni :)


 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

0

Kellemes romantikus csajos vígjáték. Isla Fisherre mintha ráöntötték volna ezt a soppingholicos csajszi karaktert. A popzenék Lady Gaga stb. imádom. Pörgős, tanulságos és jól kikapcsolt. Mindenképpen érdemes megnézni.

 
doroffee   2016. 02. 15.

0

A könyvhöz hasonlítva nekem óriási csalódás volt a film. Egyszerűen nem tudták hozni azt a hangulatot, amitől igazán vicces volt a könyv. A könyvben Rebecca még inkább egy divatmániás csaj volt, nem egy fashion blogger-jellegűen tip-top módon öltözkö... több»

 
Curacao86   2015. 02. 01.

0

Lányos, nőies, de vicces, szórakoztató, kicsit tanulságokkal is teletűzdelt rom-kom. :)

 
Csillagpor   2018. 10. 06.

0

Nem hittem volna hogy ennyire tetszeni fog ez a film. Azt hittem, hogy egy sekélyes giccskavalkádot kapunk majd pár morzsányi történettel de tévedtem. A film még sokkal jobb lett mint a könyv volt. Isla Fischer zseniálisan passzol a film főszereplőjé... több»

 
feketerigous   2016. 07. 25.

0

Ez egy igazi csajos film, amit a barátnőkkel összeülve nyugodtan meg lehet nézni! :) Szerintem aranyos és nem teljesen kiszámítható a film története. Meg van benne minden, ami kell egy ilyesfajta filmhez! :) Szerintem ez egy egyszeri megtekintésre kiváló film!

Galéria (7)

Videók (2)

A film összbevétele 108 333 222 dollár volt (imdb.com).

 

Isla Fisher, csak 16 évvel fiatalabb mint Kristin Scott Thomas, aki a filmben alakította az édesanyát.

(Archívum)
 

A film végén Rebecca Bloomwood aprópénzben törleszti a hitelkártya tartozását, azonban ezt nem kötelező elfogadni a jogszabályok szerint.

(Archívum)
 

A szerep kedvéért Isla Fisher több vásárlásmániás csoportot is felkeresett és tanulmányozott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Kristin Scott Thomas bevallotta, hogy nagyon nem szerette forgatni a filmet, annak ellenére, hogy kezdetben nagyon várta mi fog kisülni a történetből.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Annak ellenére, hogy a regényben a történet Londonban játszódik, a filmben áthelyezték New York-ra a helyszínt, mivel úgy gondolták a Szex és New York sorozat sikere miatt ott több nő fogékony a filmben ábrázolt témákra.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján készült.

(rbernadett)