Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70

Egy boltkóros naplója (2009)

Confessions of a Shopaholic
Filmadatlap
 
19
Szereplők
16
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
Puncs   2019. 11. 26.

legújabb vélemény

A shopping királynő

Nem tartozom a romantikus vígjátékok nagy kedvelői közé, ez a film mégis nagyon bejött. Annak ellenére is, hogy lényegében ugyanarról szól, mint az összes többi csajos vígjáték. A film főszereplői az elején nem kedvelik egymást, majd aztán valahogy mégis egymásba szeretnek, később egy bonyodalom miatt különválnak, a végén pedig ismét egymásra találnak, és jön a nagy happy end. Habár ugyanazok a sémák jönnek elő, mint a többi hasonló műfajú filmnél, abban mégis egyedi, hogy a poénokat nem a főszereplő szövevényes szerelmi élete szolgáltatja, hanem a függősége, ez eseteben a vásárlásmániája. Az Isla Fisher által megformált Rebecca Bloomwoodnak az év 365 napjában Glamour-napok vannak, és nem tu... több»

 
diumiu   2018. 01. 31.

Voltak fenntartásaim a filmmel kapcsolatban, hogy érdemes-e megnéznem, de összességében azt kell mondanom, hogy nem bántam meg. Kikapcsolódásnak tökéletes, és elgondolkodtató is volt. És a végére rájöttem, hogy ne szeretnék ilyen lenni :)


 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Kellemes romantikus csajos vígjáték. Isla Fisherre mintha ráöntötték volna ezt a soppingholicos csajszi karaktert. A popzenék Lady Gaga stb. imádom. Pörgős, tanulságos és jól kikapcsolt. Mindenképpen érdemes megnézni.

 
doroffee   2016. 02. 15.

A könyvhöz hasonlítva nekem óriási csalódás volt a film. Egyszerűen nem tudták hozni azt a hangulatot, amitől igazán vicces volt a könyv. A könyvben Rebecca még inkább egy divatmániás csaj volt, nem egy fashion blogger-jellegűen tip-top módon öltözködő csaj... sok dolgot lebutítottak a filmben, hogy hozzák ezt a tipikus csajos film-hangulatot. Amúgy kár érte, mert kifejezetten jó volt a casting, kb. Isla Fischer és Hugh Dancy mentette meg.

 
Curacao86   2015. 02. 01.

Lányos, nőies, de vicces, szórakoztató, kicsit tanulságokkal is teletűzdelt rom-kom. :)

A film összbevétele 108 333 222 dollár volt (imdb.com).

 

Isla Fisher, csak 16 évvel fiatalabb mint Kristin Scott Thomas, aki a filmben alakította az édesanyát.

(Archívum)
 

A film végén Rebecca Bloomwood aprópénzben törleszti a hitelkártya tartozását, azonban ezt nem kötelező elfogadni a jogszabályok szerint.

(Archívum)
 

A szerep kedvéért Isla Fisher több vásárlásmániás csoportot is felkeresett és tanulmányozott.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.