Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
108
Vélemények
26
Képek
2
Videók
Kavarás
 
Mayflower657 Nézhetetlen  2020. 06. 07.

legújabb vélemény

Katasztrófa

Nem sok filmet kapcsolok ki menet közben, de ezt nem tudtam végignézni. Valami eszméletlenül verejtékszagúak a párbeszédek, amik poénnak akarnak látszani, de nem azok. Erősen eltúlzott idióta szülők, mostohaszülők, neveletlen gyerekekkel. Elmennek Afrikába, de olyan programokon vesznek részt, ami egy ócska las vegas-i kaszinóban is kínos lenne. Már régen nem néztem Adam Sandler filmet, de most újra eszembe jutott, hogy miért nem kedvelem a filmjeit.

 
indingo   2016. 02. 18.

Az utóbbi évek egyik legjobb Adam Sandler filmje. Gyönyörű a helyszín, elég jók a karakterek. A gyerekeken elég sokat lehet nevetni. Többször nézhetős vígjáték, bár a fekete manus kicsit már sok volt.


 
rbernadett   2015. 10. 02.

Adam Sandler a maga formáját hozzá, de valahogy Drew Barrymore mindig egy kicsit többet tud kihozni belőle. Nagyszerű páros ők és ez egy nagyon szerethető vígjáték. Nem rémlik, hogy lett volna benne ízléstelen poén, de ha volt is felejthető, cserében igazán jót szórakoztam rajta. Többszörnézős!

 
Deku   2017. 08. 17.

Én imádom Adam Sandler filmjeit de ez valahogy nem ütött akkorát. Berrymore az 50 első randiban se volt kedvencem és itt se mégis itt elviselhetőbb volt. Egyszer nézős.

 
Berto49   2018. 03. 22.

Már megint, immár harmadszor együtt Drew Barrymore és Adam Sandler. Mindketten, külön-külön is garantálják, hogy a szereplésükkel készült filmnek szánt valami a saját tetszési indexem legaljához fog közelíteni. Most is ez történt. Egy mérhetetlenül kínos Afrika-kaland nézője lehet aki elkövette (velem együtt) az a baklövést, hogy erre beült a moziba. Szerencsére a szokásos vulgáris poénokat kissé hanyagolták, bár az elsőt már rögtön az elején elsütötték, ezzel is jelezve, hogy azért nem változott meg annyira a világ. A legnagyobb probléma az, hogy az alkotók vért izzadva próbálnak nagyon viccesnek lenni, de ez a szándék rettenetesen verejték szagú. A filmekben szereplő párok esetében mindig a köztük működő kémia meglétét, vagy hiányát emlegetik. Ebben az esetben ez teljes mértékben hiányzott. Felesleges jelenetek tömkelege miatt a gondolom előírt két órás időtartamot elérték, de ez az akadozó cselekmény miatt csak a film hátrányává lett. Nem tisztem megítélni azon nézők ízlését, akiknek tetszett ez a film, inkább hallgatok, de magamban, hangtalanul az gondolok, amit akarok.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 05.

Szokásos Adam Sandler komédia. Egy a sok közül. Mindig élvezhető mindig család közeli és mindig megnevettet. A séma bevált hát mindek is változtatna rajta az ipse . Szóval egyszer meg lehet nézni, vannak benne érzelmek talán lehet kicsivel több is mint ami átlagosan lenni szokott.

 
GedyPapa   2017. 11. 03.

Az Adam Sandler filmekhez képest egy kiváló alkotás. Ha másakkal vetjük össze, akkor már árnyaltabb a helyzet. Egy igazi popcorn mozi, amit meg lehet nézni egyszer, kétszer, de mondanivalójában csak a megszokott zsánereket hozza. És nem is akar több lenni, ez a nagy pozitívuma is egyben.

Drew Barrymore
Adam Sandler
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Adam Sandler
Adam Sandler
Drew Barrymore
Bella Thorne
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Adam Sandler
Bella Thorne
Adam Sandler
Jessica Lowe
Kevin Nealon
Bella Thorne
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Shaquille O'Neal
Adam Sandler
Adam Sandler
Adam Sandler
Drew Barrymore

A film összbevétele 127 994 610 dollár volt (imdb.com).

 

Legrosszabb színész (Adam Sandler), legrosszabb színésznő (Drew Barrymore) és legrosszabb mellékszereplő színész (Shaquille O'Neal) kategóriában is kaptak jelölést a film szereplői, azonban végül egyikben sem "nyertek".

(GedyPapa)
 

Ez volt Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmje.

(Szőr SzereLő)
 

Miközben Jim és Lauren Afrikában vacsoráznak, Lauren söre két vágás között hirtelen a felére apad.

(ps)
 

A Lauren pólóján található hagymaleves folt mérete változik két vágás között.

(ps)
 

Tom karaktere utalás Az 50 első randi egyik szereplőjére. A filmben szintén Adam Sandler és Drew Barrymore játszották a főszerepeket.

(ps)
 

Abban a jelenetben, amikor Jim Tylert tanítja krikettezni, feltűnik Dale Styen, a Dél-Afrikai válogatott egyik legjobb krikettjátékosa is.

(ps)
 

Ez volt Adam Sandler és Shaquille O'Neal harmadik közös filmje.

(ps)
 

A The Lost City üdülőhely, ahol a családok vakációznak, közel esik a Pilanesberg rezervátumhoz. Ez azon kevés rezervátumok egyike, amely otthont ad a "nagy ötös"-nek nevezett állatoknak fajtáinak, az oroszlánnak, elefántnak, az orrszarvúnak, a bölénynek és a leopárdnak.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.