Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
107
Vélemények
26
Képek
10
Videók
Kavarás
 
indingo   2016. 02. 18.

Az utóbbi évek egyik legjobb Adam Sandler filmje. Gyönyörű a helyszín, elég jók a karakterek. A gyerekeken elég sokat lehet nevetni. Többször nézhetős vígjáték, bár a fekete manus kicsit már sok volt.

 
rbernadett   2015. 10. 02.

Adam Sandler a maga formáját hozzá, de valahogy Drew Barrymore mindig egy kicsit többet tud kihozni belőle. Nagyszerű páros ők és ez egy nagyon szerethető vígjáték. Nem rémlik, hogy lett volna benne ízléstelen poén, de ha volt is felejthető, cserében igazán jót szórakoztam rajta. Többszörnézős!


 
Deku   2017. 08. 17.

Én imádom Adam Sandler filmjeit de ez valahogy nem ütött akkorát. Berrymore az 50 első randiban se volt kedvencem és itt se mégis itt elviselhetőbb volt. Egyszer nézős.

 
GedyPapa   2017. 11. 03.

Az Adam Sandler filmekhez képest egy kiváló alkotás. Ha másakkal vetjük össze, akkor már árnyaltabb a helyzet. Egy igazi popcorn mozi, amit meg lehet nézni egyszer, kétszer, de mondanivalójában csak a megszokott zsánereket hozza. És nem is akar több lenni, ez a nagy pozitívuma is egyben.

 
Berto49   2018. 03. 22.

Már megint, immár harmadszor együtt Drew Barrymore és Adam Sandler. Mindketten, külön-külön is garantálják, hogy a szereplésükkel készült filmnek szánt valami a saját tetszési indexem legaljához fog közelíteni. Most is ez történt. Egy mérhetetlenül kínos Afrika-kaland nézője lehet aki elkövette (velem együtt) az a baklövést, hogy erre beült a moziba. Szerencsére a szokásos vulgáris poénokat kissé hanyagolták, bár az elsőt már rögtön az elején elsütötték, ezzel is jelezve, hogy azért nem változott meg annyira a világ. A legnagyobb probléma az, hogy az alkotók vért izzadva próbálnak nagyon viccesnek lenni, de ez a szándék rettenetesen verejték szagú. A filmekben szereplő párok esetében mindig a köztük működő kémia meglétét, vagy hiányát emlegetik. Ebben az esetben ez teljes mértékben hiányzott. Felesleges jelenetek tömkelege miatt a gondolom előírt két órás időtartamot elérték, de ez az akadozó cselekmény miatt csak a film hátrányává lett. Nem tisztem megítélni azon nézők ízlését, akiknek tetszett ez a film, inkább hallgatok, de magamban, hangtalanul az gondolok, amit akarok.

Drew Barrymore
Adam Sandler
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Adam Sandler
Adam Sandler
Drew Barrymore
Bella Thorne
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Adam Sandler
Bella Thorne
Adam Sandler
Jessica Lowe
Kevin Nealon
Bella Thorne
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Shaquille O'Neal
Adam Sandler
Adam Sandler
Adam Sandler
Drew Barrymore

A film összbevétele 127 994 610 dollár volt (imdb.com).

 

Legrosszabb színész (Adam Sandler), legrosszabb színésznő (Drew Barrymore) és legrosszabb mellékszereplő színész (Shaquille O'Neal) kategóriában is kaptak jelölést a film szereplői, azonban végül egyikben sem "nyertek".

(GedyPapa)
 

Ez volt Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmje.

(Szőr SzereLő)
 

Miközben Jim és Lauren Afrikában vacsoráznak, Lauren söre két vágás között hirtelen a felére apad.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.