Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Kavarás (2014)

Blended
Filmadatlap
 
28
Szereplők
110
Vélemények
26
Képek
2
Videók

Galéria (26)

Drew Barrymore
Adam Sandler
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Adam Sandler
Adam Sandler
Drew Barrymore
Bella Thorne
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Adam Sandler
Bella Thorne
Adam Sandler
Jessica Lowe
Kevin Nealon
Bella Thorne
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Shaquille O'Neal
Adam Sandler
Adam Sandler
Adam Sandler
Drew Barrymore

Videók (2)

 
KCintia   2021. 01. 25.

legújabb vélemény

0
Annyira imádom!

Nagyon sokszor láttam már ezt a filmet, tudni kell, hogy Adam rajongó vagyok. Nyilván vannak rosszabb, gyengébb filmjei, de a Kavarás abszolút nem az. Előfordulnak benne túlzások, de nagyon vicces film lett, és biztos elő fogom még párszor venni.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Az utóbbi évek egyik legjobb Adam Sandler filmje. Gyönyörű a helyszín, elég jók a karakterek. A gyerekeken elég sokat lehet nevetni. Többször nézhetős vígjáték, bár a fekete manus kicsit már sok volt.

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 21.

0

Sandler és Barrymore együtt nagyon gyengék. Mint itt is. Nagyon kevés értékelhető rész van a filmben, amin mosolyogtam vagy nevettem. Ennyi. Két csillag.

 
Thibo84   2016. 07. 25.

0

Egy kiváló romantikus vígjáték. Sokat derültem rajta. Sandler és Barrymore mindig hihetetlen párost alkotnak a vásznon. Kiegészítik egymást. Főleg Drew, Adam-t.

 
Berto49   2018. 03. 22.

1

Már megint, immár harmadszor együtt Drew Barrymore és Adam Sandler. Mindketten, külön-külön is garantálják, hogy a szereplésükkel készült filmnek szánt valami a saját tetszési indexem legaljához fog közelíteni. Most is ez történt. Egy mérhetetlenül k... több»

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Én imádom Adam Sandler filmjeit de ez valahogy nem ütött akkorát. Berrymore az 50 első randiban se volt kedvencem és itt se mégis itt elviselhetőbb volt. Egyszer nézős.

 
rbernadett   2015. 10. 02.

0

Adam Sandler a maga formáját hozzá, de valahogy Drew Barrymore mindig egy kicsit többet tud kihozni belőle. Nagyszerű páros ők és ez egy nagyon szerethető vígjáték. Nem rémlik, hogy lett volna benne ízléstelen poén, de ha volt is felejthető, cserében igazán jót szórakoztam rajta. Többszörnézős!

A film összbevétele 127 994 610 dollár volt (imdb.com).

 

Legrosszabb színész (Adam Sandler), legrosszabb színésznő (Drew Barrymore) és legrosszabb mellékszereplő színész (Shaquille O'Neal) kategóriában is kaptak jelölést a film szereplői, azonban végül egyikben sem "nyertek".

(GedyPapa)
 

Ez volt Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmje.

(Szőr SzereLő)
 

Miközben Jim és Lauren Afrikában vacsoráznak, Lauren söre két vágás között hirtelen a felére apad.

(ps)
 

A Lauren pólóján található hagymaleves folt mérete változik két vágás között.

(ps)
 

Tom karaktere utalás Az 50 első randi egyik szereplőjére. A filmben szintén Adam Sandler és Drew Barrymore játszották a főszerepeket.

(ps)