Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
108
Vélemények
28
Képek
8
Videók
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

Vajon milyen lehet más cipőjében járni?

...ezt a kérdést (is) megválaszolja a film. Igazán izgalmas látni azt amivel gondolatban sokszor eljátszottunk már.. milyen lehet mások bőrébe bújni. Történetben voltak néha kisiklások és hangulata nekem kicsit fura, de valamiért lekötött.

 
indingo   2016. 02. 18.

Az Adam Sandler skálán egy erős közepes, vannak ennél sokkal silányabb, de fényévekkel jobb filmjei is! A történetben van egy két mókásabb jelenet, de azt az előzetesében le is lövik!


 
dulkap   2015. 07. 11.

Én nagyon untam a filmet és maximum néha elmosolyodtam, de igazából arra sem tudnék visszaemlékezni, hogy min. Talán túlságosan vígjátékot vártam tőle, de sokkal inkább dráma ez, még ha a könnyedebb fajtából is.

 
GedyPapa Nézhetetlen  2017. 03. 13.

Pusztítóan rossz volt..Adott egy alapvetően nem rossz sztori, ha mások cipőjébe lépsz, akkor azzá válsz. Ilyen és ehhez hasonló történeteket láttunk már, de oké legyen. Viszont a megvalósítás valami irgalmatlanul gyenge volt. Adam Sandler "vicces" fi... több»

 
Berto49   2018. 06. 25.

Sandler-filmhez képest elég nézhető, de ettől még közel sem lesz a kedvencem. A lényeg: akinek a cipőjét felveszi, az adott illetővé változik. Az átváltozást kihasználva jó dolgokat művel. A vége az eléggé harmatos, de mit is lehet várni egy olyan f... több»

 
Thibo84   2016. 07. 25.

Ha Sandler böfögős - fingos filmben játszik az a baj, ha egy kicsit komolyabb hangvételű szerepet vállal az a baj. Szerintem A cipőbűvölő egy jó kis könnyed film lett, a történet nem erőlteti meg a szürke állományt, de még is illett a szerep Sandler-re.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nekem iszonyatosan tetszett,hogy most nem az a tipikus Adam filmet látom,hanem valami komolyabbat. Nagyon tetszett a sztori,amúgy is imádtam a cipészeket,ezután még kedvesebben nézek rájuk:) Jó pofa volt az egész film,jó szereplőkkel,és jó poénokkal.

Adam Sandler
Adam Sandler
Dustin Hoffman
Adam Sandler
Melonie Diaz
Adam Sandler
Adam Sandler
Adam Sandler
Dustin Hoffman
Ellen Barkin
Adam Sandler
Dan Stevens
Method Man
Method Man
Adam Sandler
Adam Sandler
Melonie Diaz
Adam Sandler
Adam Sandler
Steve Buscemi
Method Man
Adam Sandler
Steve Buscemi
Steve Buscemi
Adam Sandler
Adam Sandler
Steve Buscemi
Adam Sandler
Adam Sandler
Steve Buscemi
Adam Sandler

A film összbevétele 6 501 058 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 58 898 217 forintot termelt.

 

Sokat elárul a mozik közönségének értékítéletéről, hogy Adam Sandler 2014-ben a világ 5. legtöbbet kereső színésze volt.

(Berto49)
 

Sandler héber nyelven susztert jelent.

(dulkap)
 

A forgatás 2013. november 11-én kezdődött.

(hp )
 

A filmet New Yorkban forgatták.

(hp )
 

A film a 2014-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált.

(hp )
 
"Adam Sandler legújabb filmje nem olyan rossz, mint amilyennek elsőre tűnik. Legalábbis jobb, mintha rosszabb lenne." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.