Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
107
Vélemények
28
Képek
8
Videók

Vélemények: A cipőbűvölő (2014)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
freeman   2020. 01. 09.

legújabb vélemény

Király film

 
indingo   2016. 02. 18.

Az Adam Sandler skálán egy erős közepes, vannak ennél sokkal silányabb, de fényévekkel jobb filmjei is! A történetben van egy két mókásabb jelenet, de azt az előzetesében le is lövik!


 
dulkap   2015. 07. 11.

Én nagyon untam a filmet és maximum néha elmosolyodtam, de igazából arra sem tudnék visszaemlékezni, hogy min. Talán túlságosan vígjátékot vártam tőle, de sokkal inkább dráma ez, még ha a könnyedebb fajtából is.

 
GedyPapa Nézhetetlen  2017. 03. 13.

Pusztítóan rossz volt..Adott egy alapvetően nem rossz sztori, ha mások cipőjébe lépsz, akkor azzá válsz. Ilyen és ehhez hasonló történeteket láttunk már, de oké legyen. Viszont a megvalósítás valami irgalmatlanul gyenge volt. Adam Sandler "vicces" filmjeit sírtam vissza a film megtekintése közben, mert még azok is jobban álltak neki, mint ez a "film". Elvett az életemből másfél órát...

 
Berto49   2018. 06. 25.

Sandler-filmhez képest elég nézhető, de ettől még közel sem lesz a kedvencem. A lényeg: akinek a cipőjét felveszi, az adott illetővé változik. Az átváltozást kihasználva jó dolgokat művel. A vége az eléggé harmatos, de mit is lehet várni egy olyan filmtől, amelyben Adam Sandler a főszereplő?! Szerintem messze a legtúlértékeltebb filmben játszó alak, mert színésznek nem szívesen nevezném. Igaz, hogy nagyon sok kedvelője van, de ebben az esetben is nagyon találó, hogy „ízlések és pofonok nagyon különbözők”.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nekem iszonyatosan tetszett,hogy most nem az a tipikus Adam filmet látom,hanem valami komolyabbat. Nagyon tetszett a sztori,amúgy is imádtam a cipészeket,ezután még kedvesebben nézek rájuk:) Jó pofa volt az egész film,jó szereplőkkel,és jó poénokkal.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Adam Sandler rajongó voltam, de mostanában csak csinálja az ilyen értelmetlen filmeket. Nem nagyon tudok semmi pozitívumot írni erről a filmről, talán az alapötlet az jó, hogy bárki bőrébe belebújhatsz a cipője által, de ennyi.

 
Thibo84   2016. 07. 25.

Ha Sandler böfögős - fingos filmben játszik az a baj, ha egy kicsit komolyabb hangvételű szerepet vállal az a baj. Szerintem A cipőbűvölő egy jó kis könnyed film lett, a történet nem erőlteti meg a szürke állományt, de még is illett a szerep Sandler-re.

 
TomÁcs   2018. 04. 17.

Sokkal több poént vártam a filmtől. Ez az apa-fia szál kicsit érzelgőssé próbálta tenni a történetet, nem sok sikerrel. Volt benne egy-két humorosabb jelenet, de még így is gyenge.

 
VvV   2018. 12. 27.

Nem egy moziba való alkotás. A története gyenge lábakon áll, még mesének is kevés. Helyenként pedig túl véres.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

Nagyon rossz film. Pedig az alaptörténet nem lett volna rossz, de a kivitelezés... Adam Sandler egyik legrosszabb filmjem. Lehangoló, vontatott és unalmas. Egyszernézős csak sajnos.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Nem értem a készítőket, ha már ilyen gyerekes témát választottak, hogy azzá válsz akinek a cipőjét felveszed - elég eszement ötlet - akkor hogy jött a képbe az a hulla.

 
felicity   2017. 08. 17.

Tipikus Adam Sandler vígjáték. Vicces, és izgalmas. Ez a filmje is jó lett, bár a többi jobb. Nem vesztettem vele semmit, de a többi tényleg jobb. Ajánlom.

 
Lonka   2017. 07. 30.

A filmben Adam Sandler rosszabbik énjét láthatjuk. A filmben egy-két humoros jeleneten túl nincs semmi, a története gyerekes és nevetséges. Adamnak azért vannak jó filmjei ez nem lett az.

 
Bizsu82   2015. 04. 21.

Régen láttam ilyen rossz filmet, unalmas, rossz poénokkal teli. A sztori is nagyon gagyi. Hiba megnézni, én megbántam.

 
Timcsi   2019. 01. 23.

Thrillernek és vígjátéknak is gyenge. El kellett volna dönteni, hogy mit akarnak a készítők.

 
Greeta   2016. 09. 28.

Nem igazán tetszett, mondjuk ezt is vártam tőle. :) A története elég bugyuta.

 
kevelin   2018. 03. 03.

Sokaknak nem jött be, de szerintem jó volt. Nem egy tipikus Adam Sandler film (mondjuk én ezt előre tudtam nem is vártam tőle többet) szimpatikus volt a megoldás Adam is jót alakított. Tragikomédiának lehetne leírni a filmet .

 
petraszab   2019. 04. 27.

Nem tudom minek szánták, horror, vígjáték, paródia? Kicsit mindegyik volt benne, de egyiknek se volt elég jó.

 
Curacao86   2015. 05. 24.

Adam Sandler végre kilépett a saját cipőjéből és valami új fába vágta a fejszéjét. Jól tette! Sikerült elhagynia a többi b-kategóriás, erőltetett poénokat nyomató ismerősöket, haverokat. Ezúttal az alkotók tényleg valami ízig-vérig vicces, érdekfeszítő és egyben tanulságos, ugyanakkor mégis nagyon szórakoztató vígjátékkal ajándékoztak meg minket! A sztori, a karakterek és az őket életre kelt színészek is nagyon összepasszolnak. Persze, hogy egy vígjátéknál valamelyest kiszámítható a happy end, de eltekintve ettől nem merült el a klisékben az egész, mint Adam Sandler többi filmje, hiába kell végig menni a szokásos "dolgokon", hogy megkapjuk a kívánt végeredményt. Bár személy szerint egy bizonyos ponton már sejtettem, hogy mi lehet a vége, de ettől függetlenül bőven lesznek meglepetésekkel teli, vicces szituációk. Sőt, még azoknak is ajánlott megnézni, akik nem kedvelik Adam Sandler-t, vagy a filmjeit!

 
Zsofi821   2015. 04. 23.

Sandler végre túllép a szokásos, semmitmondó és minden filmjében ismétlődő karakterén és mutat valami újat. Valami egyedibbet, szerethetőbbet és színvonalasabbat.

 
Hablaty   2016. 10. 10.

Egy nézésnyi szórakozásra elég, de nem többre. A története olyan kis esetlen, tele hibákkal.

 
tvmérnök   2016. 08. 09.

Az alapötlet itt sem volt rossz , bár szerintem többet is ki lehetett volna hozni belőle. Főleg , hogy mi lenne ha más cipőjébe bújva , más életébe bújnánk bele. Sajnos látszik , hogy az Adam Sandler filmek kezdenek nagyon gyengülni. Volt benne egy, max két jó poén . De lehetett volna sokkal jobb is.

 
Annuska   2016. 04. 04.

Közepes Adam Sandler film, vannak ennél katasztrófálisabbak is. A történet picit bugyuta, de egynek elmegy. Azt mondjuk sajnálom, hogy az előzetesben minden jobb poént ellőttek, de kikapcsolódásnak elmegy.

 
szd91   2015. 07. 23.

Tetszett, jó poénok voltak benne. Ugyanakkor volt szomorúság Max anyja miatt, aztán a happy end a végén. Vidám volt, mégis egyfajta melankólia hatotta át az egészet. Szeretem az ilyen filmeket.

 
Tomi   2015. 07. 09.

Sandler filmhez képest egész jó kis alkotás. Na persze korántsem tökéletes de azért végre nem a megszokott filmmel állt elő Adam Sandler. A 100 perc pont jó hosszúság ehhez a filmhez se nem sok se nem kevés. Több ilyen kéne :)

 
london2012   2015. 07. 21.

Hát nem lett egy erős film ez a rendezőktől de ami a javukra írható hogy valami újjal próbálkoztak amiből többet is ki lehetett volna hozni. Érdemes megnézni ettől függetlenül.

 
Vitya   2015. 04. 28.

Rettentően rossz film, nagyon megbántuk hogy időt fordítottunk rá. Rosszak a poénok, unlamas, semmitmondó a sztori. A színészektől sokkal jobbat vártam. Hagyjátok ki!

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 10. 30.

Hát nálam egyáltalán nem váltotta ki azt a hatást amit szerettek volna elérni ezzel a filmmel. Egyáltalán nem győzött meg a színészi alakítás és a sztorija is nagyon lapos kifejezetten unalmas.

 
angel001   2016. 04. 30.

Szuper, könnyed , unalmas délutánokra való film,Adam Sandler nagyot alakított most is. Érdekes elgondolás más bőrébe bújni, megismerni az érzést, hogy más vajon hogyan láthatja a világot.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.